10 dingen die je niet na de sex moet zeggen

vermoeden vreemdgaan

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Dat geldt soms ook na de sex. Vrouwonline zet 10 dingen op een rijtje wat je niet moet zeggen na een vrijpartij.

We melden eerder al wat vrouwen fout doen in bed, maar wij mogen soms ook op onze tong bijten. Lees en leer.

 

“Kijk hoe dik ik ben.”

Een man wilt nooit horen dat jij jezelf lelijk, stom of dik vindt. Hij wilt je gelukkig zien, met mate na de sex. Bovendien is een zelfverzekerde vrouw onweerstaanbaar.

 

“Mijn ex deed dat anders.”

Of het waar is, is een tweede. Maar zijn bedprestaties vergelijken met een ex-partner zal hem zeker niet motiveren om beter zijn best te doen. Daarnaast is het natuurlijk erg lullig. Overigens kan het ook aan jou liggen dat jij niet doet wat jij het lekkerst vindt. Je hebt een mond om te zeggen wat je fijn vindt, dus gebruik die ook!

 

“Aw, koetsie-koetsie.”

Baby-praat is soms (soms!) grappig, maar altijd buiten de slaapkamer. Tenzij hij daarvoor een fetisj heeft.

“Ik heb je pas net ontmoet, maar ik hou nu al van je.”

Grote kans dat je onenightstand gelijk spijt heeft van jullie avontuurtje als je dit na de vrijpartij zegt. Als je bij een man klaarkomt raak je aan hem gehecht, maar ‘houden van’ is net een stapje te ver als je iemand pas net kent. De man in kwestie rent vast gillend weg.

 

“Was ik goed? Ja, weet je het zeker?”

Onzekerheid over je eigen bedprestaties is ook uit den boze. Om tips vragen mag altijd, maar het is niet nodig om zo erg aan jezelf te twijfelen. Als hij zegt dat het goed was, geloof het dan. Wees niet beledigd als hij je vraagt om de volgende keer het een en ander anders aan te pakken. Je zou ook willen dat hij openstaat voor jouw tips om de sex beter te maken.

 

“Je moet snel wegwezen, mijn man komt zo thuis.”

Geen elke man wilt ongevraagd ‘de andere man’ zijn. Als je een relatie hebt, had je dat uiteraard van te voren moeten aangeven. Afknapper!

“Ik wilde dat je het wat langer kon uithouden.”

Een erectie heeft een gemiddelde duur van 30 tot 45 minuten, dus je kunt niet verwachten dat jouw partner het telkens anderhalf uur kan volhouden. Het is ook erg beledigend. De erectieduur kan wel verlengd worden door langer voorspel.

 

“Het geeft niet, dat overkomt wel meer meeste mannen.”

Het is uiteraard heel lief bedoeld… en waar. Maar een man met erectieproblemen heeft het er liever niet over. Het slechtste wat vrouwen vervolgens kunnen doen is elke keer het probleem aankaarten. Misschien is het ouderdom, zenuwen, stress of iets anders. Vaak gaat het snel weer over.

 

“Dat was saai.”

Een man heeft ook gevoel, en zo’n opmerking is een flinke stoot onder de gordel. Letterlijk. Verder lagen er twee mensen in het bed, dus als jij het saai vindt heb jij er ook invloed op.

 

“Je penis is echt schattig/klein.”

Zijn jongeheer is stoer, perfect en de grootste die jij ooit hebt gezien. Zo zou jij zijn geslacht moeten omschrijven, ook al is het misschien niet waar. Een complimentje werkt als een ego-boost voor een man. Gebruik dus nooit de woorden ‘penis’, ‘schattig’ en ‘klein’ in één zin. Tenzij het is: “zijn penis is echt veel, veel kleiner dan die van jou”.