10 leugens die de meeste mannen vertellen

Leugens

Feit: mannen liegen meer dan vrouwen, zo blijkt uit onderzoek. Bekijk maar eens dit lijstje van de meeste gebruikte leugens door mannen.

Onderstaande uitspraken wellicht herkenbaar? Het zou zomaar zo kunnen zijn dat jouw kerel een leugentje om eigen bestwil ophangt.

Maar waarom? Een groot ego is een van de voornaamste redenen waarom mannen zich af toe schuldig maken aan het vertellen van een onwaarheid. Verder proberen ze bepaalde dingen af te doen met een smoesje om hun vrouw of vriendin tevreden te houden en niet te kwetsen.

1. “Ik keek niet naar haar.”

Oei, mannen kunnen zich best betrapt voelen als ze per ongeluk in jouw bijzijn hun oog laten vallen op een knappe vrouw. Ze willen je het liefst wijsmaken dat ze die rondborstige dame met het diepe decolleté niet eens hadden gezien!

2. “Ik heb niet gerookt/ik rook tegenwoordig veel minder.”

Wanneer je partner, die zou stoppen met roken, toch thuiskomt met een rookwalm om zich heen, zal hij net doen alsof zijn neus bloedt. Hij wil natuurlijk niet dat je weet dat hij af toe van de stress stiekem nog steeds een sigaretje opsteekt.

3. “Ik heb alleen maar sexfantasieën over jou.”

Hij fantaseert natuurlijk alleen maar over jou. De bent de meest sexy vrouw op aarde natuurlijk! Of… dat wil hij jou doen geloven . Maar eerlijk is eerlijk, heel veel mensen, ook vrouwen,  fantaseren weleens over een ander tijdens (solo)sex, toch?

4. “Ik was toch te ervaren voor die functie.”

Ontslagen of afgewezen worden voor een baan is iets waar  sommige mannen maar moeilijk mee kunnen omgaan. En dus was hij  te goed voor dat bedrijf!

5. “Ik raak nooit verdwaald.”

Mannen zijn harstikke trots als het op richtingsgevoel aankomt en zullen het niet snel toegeven, maar ook zij raken weleens verdwaald. Zelfs met een navigatiesysteem in de auto.

6. “Ik kan geen dag zonder je.”

Als de vrouw van huis is, danst de man op de tafel! Het moment dat je de deur uitstapt voor een lange trip, kan hij zich uitleven: hij heeft het huis helemaal voor zichzelf!

7. “Ik was niet in slaap gevallen, ik was aan het dagdromen.”

Mannen kunnen soms zomaarin slaap vallen na een vermoeiende dag. Maar toegeven dat ze wat ouder worden, ho maar!

8. “Ik ben het niet vergeten.”

Als ze vergeten zijn om iets voor je te doen, dan is dat natuurlijk omdat er iets véél belangrijkers tussenkwam. Ze waren het écht, écht niet vergeten.

9. “Mannen denken niet de hele dag aan sex.”

Nee klopt, niet 24 uur achter elkaar. Maar wel het grootste gedeelte van de dag.

10. “Ik ben niet kaler geworden, ik heb gewoon meer gezicht gekregen!”

Ai, hoe kalender de kruin, hoe groter de schade aan het mannelijk ego.

Bron: TimesofIndia