10 Tips voor de beste sex van je leven

Terwijl iedereen bezig is met een nieuw dieet of sportregime om de laatste kerstkilo’s kwijt te raken, denken wij aan een veel leuker voornemen voor 2013. Iets waarvoor je een partner nodig hebt en wat extra inzet. Wat is dat dan, horen we je denken… Nou, de beste sex van je leven! Waarom niet meer en betere sex in 2013?

Hier heb je alvast tien tips om met de beste sex van je leven te beginnen:

1. Dirty talk
Als je dit niet helemaal ziet zitten, probeer het dan eens met de lichten uit. Fluister in zijn oor wat je met hem wilt doen. Je merkt gelijk verschil in zijn gedrag.

2. Kom alvast in the mooid
Het is bewezen dat vrouwen lekkerder vrijen wanneer ze echt goed opgewarmd zijn. Probeer de spanning de hele dag door op te bouwen. Doe het speels: knijp hem in zijn kont, geef hem een kus in zijn nek of fluister bijvoorbeeld in zijn oor dat je zin in heb hem. Als jullie niet bij elkaar in de buurt zijn kun je gewoon sms’en of af en toe bellen. Tegen de tijd dat hij thuis is, wil hij niets liever dan meteen het bed in.

3. Koop een nieuw lingeriesetje
Weinig is beter voor je zelfvertrouwen in bed dan het kopen van een nieuw (sexy) lingeriesetje. Tip: neem hem mee naar de winkel om samen wat uit te zoeken.

4. Haal de speeltjes uit de la
Laat je lekker verwennen met een vibrerend speeltje en gebruik de toy vooral samen.

5. Lap dance
Trek hoge hakken aan – dit doet wonderen voor je vrouwelijke figuur – en geef hem een sexy lap dance meteen als hij binnen komt. Geen zin in een dansje? Houd de hakken dan aan en wacht hem op in je nieuwe lingerie. Loop daarna voor hem uit naar de slaapkamer. Wedden dat hij je volgt?

6. Mix it up!
Het sexleven van veel stelletjes raakt soms wat in verval doordat de sex vaak hetzelfde is. Maak het onvoorspelbaar en spannend door samen in bad te gaan en daar het voorspel te beginnen. Of probeer eens een ander standje, glijmiddel of een sexspeeltje. En wat dacht je van een andere locatie dan het bed?

7. Deel je fantasieën
Je zult versteld staan wat je samen kunt verzinnen.

8. Rollenspel
Het kan wat onwennig zijn, maar ga eens op in de rol van een stout kamermeisje of een sensuele stripper. Als je schuil gaat achter een personage komen er misschien heel wat kanten van jezelf naar boven die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

9. Kinky seks
Een beetje Fifty Shades in de slaapkamer kan geen kwaad. Laat je vastbinden of neem zelf de touwtjes in handen; aan jou de keus!

10. Zoet en eetbaar
We weten allemaal hoe lekker chocolade, aardbeien en slagroom zijn, dus waarom neem je die ingrediënten niet eens mee naar de slaapkamer? Advies: word samen lekker vies en stap daarna de douche in.

Heb jij nog tips voor de beste sex van 2013?

Bron: thestir.cafemom.com