6 type mannen die je niet moet daten

geroosterde venkel

Foute mannen zijn o, zo verleidelijk maar kun je beter vermijden. Naast de typische bad boy zijn er nog meer soorten mannen die je beter niet kunt daten. Wij sommen ze voor je op:

 

1. De krankzinnige

Zijn diepzinnige gedichten vond je in het begin nog wel mysterieus. Maar wanneer hij vertelt dat hij je aan het bed wil vastbinden zodat je nooit zal kunnen weglopen, gaat het toch een béétje te ver.

2. De kleffe man

In het begin van de relatie was het nog lief, maar als hij na ruim een halfjaar nog steeds elke seconde je hand wil vasthouden, je in het openbaar continu kusjes wil geven en je ‘honingdropje’ en ‘pluisje’ noemt vraag je je af of hij niet tien jaar jonger is dan zijn paspoort zegt…

3. De bezittelijke man

Deze man lijkt zo veel van je te houden, dat je er een beetje bang van wordt. Hij wil altijd weten met wie en waar je bent. En een beleefde glimlach of blik naar een andere man kun je wel vergeten, hij ontploft!

4. De narcist

Hij houdt meer van zichzelf dan van jou. Een man die zichzelf altijd op de eerste plek zet? Wegwezen!

5. De betweter

Natuurlijk vind je het heel knap dat hij twee universitaire studies heeft gedaan, maar hij geeft je in gesprekken geen kans om je mening te uiten. Onuitstaanbaar!

6. De gierigaard

Er is niks mis met een beetje zuinig leven, maar wanneer hij je nooit mee uit eten wil nemen is het tijd om een vent met een baan te vinden.

Bron: Tressugar

 

Meer over mannen lezen? Bekijk deze artikelen eens:

– 10 redenen waarom hij van borsten houdt

– Complimenten die alle mannen willen horen

– 5 geheimen die mannen niet vertellen