10 ultieme sextips!

ultieme sextips

Geen fijn sexleven of kan het altijd nóg beter? Hopelijk helpen de volgende tips!


1. Luister naar elkaar. Geef je partner 100% van jouw aandacht. Ga uit van het beste in je partner . Praat met elkaar, over gevoelens, gedachten, ergenissen en over…sex natuurlijk. Ja, ook tijdens de sex als het even kan.

2. Veroordeel je partner niet. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Want misschien is de verliefdheid over en snap je niet meer waarom je je ooit tot hem aangetrokken voelde. Probeer daar opnieuw aan te denken. Was het zijn leuke lach, zijn gevoel voor humor? Zijn gevoelige persoonlijkheid of intelligentie? Of was het soms zijn rode t-shirt? Schoonheid vergaat, maar mooie en aantrekkelijke karaktereigenschappen blijven altijd bestaan. Misschien dat je ze door de alledaagse stress minder vaak ziet, maar daar kun je aan werken. Door rust te nemen en tijd voor jullie tweetjes. “Gewoon” lekker sexen

3. Wees af en toe eens ondeugend. Misschien lijkt het alsof je geen zin hebt in sex. Werk, huishouden, kinderen: misschien ben je helemaal op. Of je hebt hoofdpijn of geen tijd. Sex lijkt dan te ‘moeten’. Laat je niets opdringen door je partner. Prik in je hoofd geen dag in de maand waarop je het maar weer als een lappenpop over je heen laat komen “om hem ook maar weer tevreden te houden”. Sex is iets dat je samen doet. En jij hebt vast ook wel sexfantasieën … Oeioei, sommigen zijn wel erg kinky 😉 Probeer je fantasie eens aan te wakkeren en te bedenken wat jíj wilt. Spannende verhaaltjes , spannende foto’s of een massagecursus kunnen daar misschien bij helpen…Onderzoek ook eens je dromen. Heb je alsnog een reden nodig om sex te hebben? Kijk dan hier.

4. Wil hij niet? Ja, dat komt ook vaak genoeg voor… Dwing hem dan niet, maar vraag wat je kunt doen om zijn fantasie te prikkelen . Wees je bewust van je stoute kant, en masturbeer ook eens. Laat je eens van je eigen sexy kant zien: doe eens een shirtje aan met een laag decolleté of een kort rokje, kijk hem af en toe opgewonden aan of knijp hem eens speels in zijn kont. Voel je je niet sexy? Als je je sexy voelt bén je het ook.. Is hij ‘te moe’? Help hem dan weer om meer energie te krijgen. Met een massage bijvoorbeeld…Of met een sexy sms..

5. Stop niet met regelmatig zoenen en knuffelen . Dat is heel belangrijk voor een goed seksleven. Het wakkert jullie verlangen naar elkaar aan, en is ook heel romantisch. En zeg nou zelf, wat is fijner dan elkaar lekker zoenen en aanraken? Niets toch? Als je nog affectie voelt voor je partner…laat dit dan regelmatig blijken! Heb ook eens “sex” met je kleren aan

6. Je hebt maar één partner en daar moet je het mee doen, anders moet je eerlijk zijn. Naar anderen kijken helpt je dus niet verder. Behalve als het de jaloezie in positieve zin aanwakkert. Bedenk, voordat je “onderbouwende kritiek” geeft, wat jij er zelf van zou vinden als je partner bijvoorbeeld zou zeggen “Schat, wat dacht je ervan om gezellig naar de sportschool te gaan? Dat kun je wel gebruiken volgens mij.” Denk ook niet “de buurman is veel liever” maar “mijn partner heeft ook een lieve kant, anders was ik niet met hem samen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat die kant weer naar boven komt?”

7. Zijn er dingen waar jij op afknapt of is het misschien andersom? Ook hiervoor geldt: praat erover.
En doe hem geen pijn door hem uit te lachen om iets waar hij zich al voor schaamt… Doet hij dat bij jou? Een goed gesprek en anders: het klinkt hard, maar weg ermee! Een partner die echt van je houdt, respecteert jouw gevoelens!

8.Voetbal , crisis …Lustkillers? Welnee! Lustopwekkend juist.

9. Speel eens een spelletje. Nee, geen spelletje met elkaars gevoel (tenzij je een rollenspel wel opwindend vindt) , en ook geen monopolie. We dachten meer aan zo één. Of één van zulke . Hier vind je allemaal ideeën… Of organiseer eens een bedpicknick . Of een gewone picknick en daarna… Oh ja, en verkleden is niet alleen voor kinderen..

10. Helpt al het vorige niet? Heb je een beroerd sexleven, hebben jullie beiden geen zin en hebben jullie het idee dat het misschien wel iets genetisch is? Dan werken er alleen nog paardenmiddelen. Zoals meloen, oosterse smeerseltjes of andere sexy brouwsels..

 

Lees ook: Beter sexleven? Zoek een hobby