11 gedachten tijdens aflevering 7 van ‘Temptation Island’

nieuwe seizoen

De zevende aflevering van ‘Temptation Island’ was weer erg vermakelijk. Met het kampvuur nog vers in hun geheugen kregen de kandidaten het steeds moeilijker, en dat was te zien.

 1. De reis naar Thailand is voor Jefferson hoe dan ook geslaagd, want zijn roze band mag mee naar België!
 2. Oooo, de fotoshoot van Jolien en Levi was een fúnny fotoshoot! Wij dachten dat het een awkward fotoshoot was.
 3. Lize vraagt aan Ken of hij haar ogen wil droog blazen, anders kan ze ze niet opendoen. Hahaha.
 4. Lisa neemt Giuseppe en Karim mee op date, want het is zo lekker gezellig met zijn drieën. Yeah right. Gelukkig kent Giuseppe zijn plek.
 5. Alex vindt zichzelf wel erg leuk, met zijn ‘ik kan je gelukkig maken, Rosanna.’ Ach ja, als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht, zullen we maar zeggen.
 6. Jefferson heeft het zwaar, heel zwaar. Met veel moeite werkt hij zichzelf naar zijn kamer, nadat hij Natasja ‘thuis’ heeft gebracht. Wat doet hij daar nou voor zijn bed, bidden?
 7. Het verbaast Lisa dat Rosanna het ene moment supervrolijk is, en dat er dan ‘opeens’ weer een klaaguurtje over Niels komt. Duh, liefdesverdriet is toch onvoorspelbaar?!
 8.  Ze doen in de montage alsof het heel spannend is dat Rosanna en Alex samen op bed liggen, maar ons valt het een beetje tegen. Ze zei toch dat ze hem ging neuken?
 9. De mannen worden he-le-maal gek bij het twerken. Jefferson rent weg als een wild dier dat weet dat er gevaar op de loer ligt, in grote tegenstelling tot Merijn, die gewoon netjes gaat tukken.
 10. Lisa als ze denkt dat ze niet te verstaan is: ‘sla me op mijn kont dan!’ Lisa voor de camera: ‘ik zag niet wie er op mijn kont sloeg.’ Castingbureaus, nog actrices gezocht?
 11. Jolien zegt tijdens de fotoshoot met Levi dat ze schrikt als iemand te dichtbij komt. Daar is aan het einde van de aflevering nog weinig van over, als ze Lisa, Lize én Karim aanvalt. En ze leek zo braaf. Is dit de plottwist van dit seizoen?

Lees ook:

10 gedachten tijdens aflevering 6 van ‘Temptation Island’
12 gedachten tijdens aflevering 5 van ‘Temptation Island’
8 gedachten tijdens aflevering 4 van ‘Temptation Island’
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 3
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 2
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 1