12 gedachten tijdens aflevering 5 van ‘Temptation island’

temptation island

De vijfde aflevering van ‘Temptation island’ was weer om te smullen. Onze monden vielen regelmatig open van verbazing. We zetten de meest opvallende momenten voor je op ’n rijtje. De allesoverheersende gedachte? Temptation is ON!

Beeld RTL
 1. Wauw, die verbaasde reacties van de jongens als ze horen dat ze op date gaan. Wat verwacht je dan van ‘Temptation island’?
 2. Nóg meer verleiders in het spel? Was acht op vier nog niet voldoende?
 3. Seriously, wordt Jefferson nu echt van álles geil? Van de blinkende oogjes van Lynn tot de ‘ziek mooie Natasja.’ Misschien moet hij even een tijdje vrijgezel zijn.
 4. Herbert vindt het wel safe om met Saartje op date gaan. Grapje, zeker?
 5. Ardian noemt Lize een mooie verschijning. Zij doet net alsof ze denkt dat hij het over de zee heeft. Niet heel overtuigend.
 6. Jefferson heeft het naar zijn zin op zijn date. ‘Niet meteen zo’n agressieve chick’. Doel je toevallig op Parastoo, Jefferson?
 7. Ashley zegt fulltime bitch te zijn. Dachten wij ook al, ja.
 8. Als Herbert ‘Temptation’ zonder kleerscheuren overleeft wil hij een medaille, en oja: dat Jolien beseft hoe sterk zijn liefde voor haar is. In die volgorde.
 9. Alex ziet in de ‘vierkantige kop’ en ‘vettige buik’ van Niels echt geen concurrent. Hahaha.
 10. Lisa hoopt dat er geen Lisa bij de twee nieuwe verleiders  zit. Oké, aan zelfvertrouwen geen gebrek.
 11. De nieuwe verleidster Natasja heeft niet echt een type waar ze op valt, maar al haar exen hebben donkere ogen, donker haar en zijn een beetje breed. Puur toeval, zeker.
 12. Jaaa, Temptation is ON! Lisa vindt Karim wel heel lekker ruiken.. Jolien zit aan de meiden, want dat mag. Maar Niels overtreft álles. Zal de relatie tussen hem en Rosanna dan als eerste gaan stranden?

Lees ook:
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 4
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 3
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 2
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 1