De 13 meest bizarre sextips ooit

geroosterde venkel

We bladeren regelmatig door sexrubrieken in vrouwentijdschriften, maar deze bizarre sextips moet je vermijden. Don’t try this at home!

Je kunt het niet zo gek bedenken of het staat in vrouwenblaadjes als ‘ultieme’ sextips… Bijten en prikken in zijn intieme delen, kliederen met yoghurt, bier en peper… No way!

(Goede tips vind je aan het einde van dit artikel)

 

1. “Bijt heel zachtjes in de huid van zijn scrotum”

 

2. “De sleutel tot sexyheid ligt misschien in yoghurt – tenminste voor muizen. De testikels van muizen op een yoghurtdieet waren vijf procent groter dan die op een normaal dieet.”

 

3. “Doe een quiz met hem: ‘Wat is je favoriete bloem, film, etc. Als hij het goed heeft, verdient hij 10 seconden orale sex. Zo nee, dan drup je kaarsvet over zijn borst (gebruik wel een massagekaars).

 

4. “(Als je een irritante huisgenoot hebt) Huur een horrorfilm en zet deze op tijdens de sex. Als ze geschreeuw horen, dan denken ze dat het van de film komt.”

 

5. “Druk een vork (hard, maar zonder te verwonden) in verschillende delen van zijn lichaam: zijn billen, zijn borst en dijen.”

 

6. “Geef hem een bier-facial – de combinatie van eiwit en de gist in de hop hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid… Maar je kunt het ook vertellen dat je lippen zijn heerlijke gezicht met biersmaak niet kan weerstaan.”

 

7. “Steek zijn penis voorzichtig door het gat van de donut. Stop om eraan te knabbelen en pijp hem tussendoor. De suiker-textuur van je tong zal een extra interessante dimensie toevoegen.”

 

8. “Strooi een beetje peper onder zijn neus vlak voordat hij klaarkomt. Niezen kan een beetje voelen als een orgasme en dit trucje versterkt het feel-good effect.”

 

9. “Maak een blikvanger om je tepels, gebruik hierbij siersteentjes en body glue voor een speciale night in.”

 

10. “Terwijl jullie samen eten, zeg iets spannends zoals: ‘Zie je hoe ik dit stuk vlees verslind? Zo ga ik jou vanavond ook verslinden’.”

 

11. “Maak een slaapkamer-burrito. Terwijl jullie rollebollen, wikkel je haar in de lakens zodat ze geen kant op kan met haar armen.”

 

12. “Plaats de ene hand op het midden van de schacht van zijn penis en draai met je andere hand de top; alsof je een blik openmaakt.”

 

13. “Houd zijn penis in één hand en sla het met de andere… je kunt het heen en weer slaan alsof je een tennisbal over en weer speelt.”

 

Gelukkig heeft Vrouwonline wél goede sextips:

– 10 tips voor de beste sex van je leven

– Simpele sextips voor de beste sex van je leven

Bron: Buzzfeed