34 jaar en maagd

geroosterde venkel

Petra woont alleen, zonder huisdieren. Ze is hoogopgeleid. Haar hobby’s zijn lezen, koken, film kijken, afspreken met vrienden, enzovoort. Petra heeft een afspraak gemaakt met onze gigolo Marcel en voordat ze hem zal ontmoeten, stelden wij uit nieuwsgierigheid over haar maagd-zijn een paar vragen.

Hoe komt het dat je nog maagd bent? Is dat een bewuste keuze?
Petra: Nee, het is geen bewuste keuze. Het is eigenlijk gewoon zo gelopen en nooit ervan gekomen. Geen leuke jongens, niet het goede moment, druk met studie/werk, veel familie-omstandigheden in de afgelopen jaren waardoor ik niet de energie had voor daten, enzovoort, enzovoort.

Wat voor seksuele ervaringen heb je wel?
Petra: Zoenen en masturberen.

Loop je al langer rond met het idee om je door een gigolo te laten ontmaagden?
Petra: Nee, kwam eigenlijk op het idee door jullie site.

Waarom nu? Waarom heb je dit niet eerder gedaan?
Petra: Ik ben er gevoelsmatig echt aan toe om seks te hebben. Ik ben wel aan het daten via internet en ben op genoeg dates geweest de afgelopen periode, maar geen waarmee een klik was om verder te gaan. Ik heb lang gedacht ‘ik wacht wel’, maar nu wil ik niet langer wachten op die mogelijke match. Wie weet hoe lang dat nog duurt! Bovendien merk ik dat ik zenuwachtig word van het hele seks-aspect, omdat het een onbekend terrein is voor mij. Ik denk dat het voor het daten makkelijker is als je je daar niet meer druk over hoeft te maken.

Hoe kom je op het idee om het door een gigolo te laten doen?
Petra: Omdat ik niet ontmaagd wil worden door een stuntelige dronken jongen uit een kroeg. Ik ben niet een type voor hangen aan de bar en een man voor 1 nacht oppikken. Ik wil dat die eerste keer een fijne ervaring wordt met een ervaren man die veel aandacht heeft voor mij, zodat ik dingen kan uitproberen en kan ontdekken wat ik lekker vind. Met een gigolo kun je precies afspreken hoe en wat. Daarom heb ik daarvoor gekozen.

Weten anderen (vriendinnen bijvoorbeeld) van je plan?
Petra: Nee, niemand weet hiervan en ik ben ook niet van plan om er met vriendinnen over te praten. Ik vind dit echt privé. We praten eigenlijk nooit over dit soort dingen.

Wat verwacht je van deze ervaring? Wat verwacht je van Marcel?
Petra: Ik verwacht een hele fijne, gezellige en relaxte avond waarin ik van alles ga ontdekken, ervaren en uitproberen. Ik heb met Marcel al veel contact gehad via e-mail en msn, dus hij weet precies wat ik wil. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij gaat zorgen voor een fantastische date.

Hoe heb je Marcel gevonden?
Petra: Via jullie site.

Weet je zeker dat dit gaat gebeuren? Of zou het nog kunnen dat je je bedenkt?
Petra: Nee, ik bedenk mij niet meer. Ik zie dit als een cadeautje aan mijzelf, zodat ik mijzelf verder kan ontwikkelen op seksueel en relationeel gebied.

Hoe voel je je met deze date in het vooruitzicht? Zenuwachtig? Of juist niet?
Petra: Ik heb er veel zin. Het is ook wel spannend en opwindend. Ik zal op de dag zelf vast zenuwachtig zijn, maar nu nog niet.

Hoe bereid je je voor op deze date? Weet je al wat je aantrekt?
Petra: Ik heb met Marcel heen en weer gemaild en gechat. Via die wegen hebben we al van alles besproken (wensen, enzovoort). Het contact met Marcel verloopt heel plezierig, je mag hem alles vragen. En hij reageert erg snel op mailtjes.
Toevallig weet ik al wel wat ik aan ga doen, omdat we het daar over gehad hebben (gewoon casual).

Waar hebben jullie afgesproken?
Petra: In een hotel.

Een vervolginterview over hoe het Petra is vergaan lees je na 14 november op Vrouwonline!