365 nachten seks

geroosterde venkel

Volg dan gewoon het voorbeeld van Charla Muller en geef je vriend een jaar lang iedere nacht seks!

Seksleven
Na een relatie van tien jaar (met kinderen, twee fulltime banen en een druk sociaal leven) was het seksleven van het stel in de slop geraakt. Om haar relatie weer wat nieuw leven in te blazen besloot Charla seks te gaan behandelen als een ritueel, iets dat dagelijks terug komt, zoals eten en slapen.

Je zou verwachten dat manlief stond te springen van blijdschap, maar het tegendeel was waar. Het leek hem volgens Charla een slecht idee om intimiteit te plannen en hij vroeg zich af of hij het wel ieder nacht zou kunnen. Toch beet hij door de zure appel heen en werd het experiment een enorm succes. Het gaf de relatie een echte boost.

Spraakmakend
Het avontuur van Charla en haar man werd opgeschreven in een boek en deed in de Verenigde Staten veel stof opwaaien. Het stel is daar een waar fenomeen. Zo verschenen zij in de show van Oprah Winfrey en The Today Show. Kranten raken niet uitgeschreven over dit spraakmakende boek. De grote kracht schuilt hem waarschijnlijk in de herkenbaarheid van het verhaal. Het boek is daarom nu ook verschenen in de Nederlandse vertaling.

Benieuwd naar de bevindingen van dit koppel? Je kunt boek bestellen via deze link.