4 fabels over mannen en emotie

geroosterde venkel

We denken vaak dat we wel weten hoe de gemiddeld man in elkaar zit: ze denken continu aan sex, zijn emotieloos, daten het liefst een bimbo en houden niet van knuffelen. Wij van Vrouwonline willen deze stereotyperende fabels voor altijd uit de wereld helpen.

 

1. Mannen willen AL-TIJD sex.

Van het moment dat je als tienermeisje gaat daten, word je wijsgemaakt dat mannen om de zeven seconden aan sex denken en dat hun libido oneindig is. Niets in minder waar, dus raak niet in de war als je partner eventjes niet in de mood is. Liefde gaat ook door de maag, dus soms maak je een man zelfs gelukkiger met een huisgemaakte maaltijd dan een potje vrijen.

 

2. Mannen zijn emotieloos

Nog een veel voorkomend misverstand over veel mannen is dat hij geen emotie heeft omdat hij die niet toont. In tegenstelling tot vrouwen dragen mannen niet het hart op de tong. Als je voor de zoveelste keer het gevoel krijgt dat hij jouw gevoelens negeert, is de kans dus groot dat je het goed fout hebt. Mannen en vrouwen hebben namelijk andere gedachtepatronen.

 

3. Mannen willen geen intelligente vrouwen

Er zijn vast mannen die het heerlijk vinden om een bimbo zonder inhoud te daten, maar vergis je niet! De meeste heren zullen zich al snel vervelen met zo’n type vrouw. Een zelfverzekerde, intelligente vrouw die met beide benen stevig op de grond staat vinden mannen veel aantrekkelijker!

 

4. Mannen houden niet van knuffelen

Ook mannen willen weleens knuffelen en kroelen. De ene meer dan de ander, dat wel, maar hij houdt er zeker weten van om een vrouw in zijn armen te hebben.

 

Bron: YourTango