4 tips om orale seks bij hem (nog) lekkerder te maken

orale seks

Sommige vrouwen vinden pijpen heerlijk, andere slaan deze handeling liever over. Of je er nu van houdt of niet, een man slaat een blowjob (bijna) nooit af. Met deze tips van LotteLust maak je orale seks voor jullie beiden vele malen lekkerder.

Tekst LotteLust | Beeld Shutterstock

Soixante-neuf

Hoewel mannen het waarderen om achterover te liggen en verwend te worden, is het ook een aanrader om elkaar tegelijkertijd te laten genieten. Met het welbekende standje 69 slaan jullie de plank nooit mis! Ten eerste heeft hij een geweldig uitzicht, ten tweede is het extra spannend als jullie elkaar niet aan kunnen kijken. Met een beetje moeite komen jullie op hetzelfde moment tot jullie hoogtepunt. Lees ook deze handige standje 69 tips and tricks.

Duik de keuken in

Heb je chocoladesaus in huis? Smeer een lekker smaakje over zijn zaakje! Of je nu experimenteert met etenswaren of eetbare glijmiddelen: pijpen wordt een stuk aangenamer wanneer zijn penis lekker smaakt.

Of de badkamer

Het kan zijn dat hij niet zo fris ruikt down under. Na een lange, drukke dag is dit niet meer dan logisch. En ook wanneer dit niet het geval is, is hygiëne nog steeds een pre! Het is veel fijner om tussen zijn benen te duiken wanneer zijn geslachtsdeel goed schoon is. Lok hem naar de badkamer voor een heet voorspel. Samen in bad gaan of douchen is al een feestje op zich! Voeg daar een blowjob aan toe en je geeft hem de tijd van zijn leven. Om het extra lekker te maken kun je de douchekop, terwijl je hem verwent, op jouw private parts richten.

Varieer

Elke keer hetzelfde riedeltje herhalen zorgt voor verveling. Niet alleen voor hem, maar ook voor jou. Om te kunnen blijven genieten van het geven van een blowjob is het essentieel om te variëren. Probeer eens een nieuw standje of andere pijptechnieken uit. Pijp hem eens een keertje onverwachts of buiten de deur.

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.