4x sex confessions: ‘Gebitten winden mij op, vooral als er neptanden tussen zitten’

sex confessions

Van tandenfetisj tot hete sekssessie tegen een kerk: sommige dingen maak je liever niet wereldkundig. VIVA verzamelde vier sex confessions.

Charissa (26): “Na een paar whatsappgesprekken, die uren doorgingen, besloot ik op date te gaan met die leuke man die ik via via had leren kennen. We spraken bij hem thuis af. Zodra ik binnenkwam, kon ik de spanning al voelen. Dit zou niet bij een beetje kletsen blijven. Toen het gesprek uiteindelijk op seks kwam en we elkaar wat liepen te plagen, zei hij ineens: “Ik weet niet of die van mij wel in jou gaat passen, hoor.” Opschepper, dacht ik. Ik mag dan klein en dun zijn, maar je kunt ook overdrijven. Tijdens het zoenen hijgde hij hartstochtelijk dat hij met me in bad wilde. Hij ging vast naar boven om het te laten vollopen. Toen ik even later bij hem in bad stapte en mijn blik langs zijn lichaam liet glijden, wist ik niet wat ik zag. Wat een angstaanjagend grote piemel! Na ons hitsige gesprek kon ik niet komen aanzetten met ‘sorry, ik ben niet in de stemming,’ dus heb ik het maar gewoon gezegd: ‘Het spijt me, maar je had gelijk. Dit gaat echt niet werken.’ Daarna ben ik naar huis gegaan.”

Zoë (31): “Mijn vriend en ik gingen een midweek naar Parijs om ons tweejarig jubileum te vieren. Tijdens een romantisch etentje op het dakterras van een restaurant zaten we elkaar aldoor uit te dagen. We werden zo geil dat we niet wilden wachten totdat we weer in het hotel waren. Na een korte observatie zetten we onze zinnen op het overdekte keukenblok in de hoek, dat net door een ober was schoongemaakt. De meeste gasten waren al weg, het restaurant ging bijna sluiten. We sneakten naar binnen en deden het tegen het aanrecht. Toen ik bijna kwam, wilde ik mijn hand tegen de muur zetten, maar stootte daarbij een koffiezetapparaat om. Het ding kletterde keihard kapot op de grond. Terwijl we het keukenblok uit vluchtten, kwam er een medewerker aan. Geen idee wat hij uitkraamde in het Frans, maar dat mijn broek nog onder mijn kont hing, verraadde in elk geval genoeg. Wat een afgang.”

Henk-Jan (19): “Als kind vond ik meisjes die tanden wisselden al interessant. Zo’n ontbrekende voortand, ik kon er ademloos naar kijken. Dat verdween niet toen ik ouder werd. Gebitten winden mij op, vooral als er tanden ontbreken of als ze neptanden heeft. Ik heb een collectie foto’s en filmpjes van vrouwen die tanden missen. Alleen mijn ex-vriendin weet ervan. Zij had er geen problemen mee. Maar of alle vrouwen er zo relaxed op zullen reageren…”

Zara (22): “Mijn scharrel en ik liepen samen een café uit. We hadden elkaar binnen al een beetje zitten opgeilen en begonnen even verderop te zoenen onder een kerktoren. Ineens ontdekten we dat het hek van de kerktuin niet op slot was. We glipten naar binnen en deden het tegen de kerk. Ik stond er toen niet bij stil, maar toen ik de volgende ochtend wakker werd, moest ik hard lachen. Ik fiets elke dag langs die kerk en moet er elke keer aan denken.”

Lees ook:
Geil van een luier: ‘Dit blijft wel tussen ons hè?’
5x sex confessions: ‘Mijn man weet niet dat ik kick op travestie’

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.