5 dingen die hij niet hoeft te weten

geroosterde venkel


Als je verliefd bent, deel je het liefst alles met elkaar. Wat jouw lievelingseten is, waar hij opgewonden van raakt, welke standjes je nog graag zou proberen, of simpele dingen als met welke hand je schrijft of aan welke kant van het bed je het liefst slaapt.

Maar geheimen zijn niet áltijd verkeerd: er zijn namelijk dingen die je beter niet kunt delen… De volgende punten kun je misschien maar beter voor jezelf houden.

The EX-effect

Nieuwsgierigheid wint het vaak van verstand, maar probeer er alsjeblieft niet naar te vragen: hoeveel en welke bedpartners hij heeft gehad. Wil jij weten over zijn allereerste ervaring met een vrouw van lichte zeden? En deel jij graag jouw one night stand met die foute BN’er? Of wat dacht je van de beste sex die je ooit had? Niemand wil graag worden vergeleken met een ander, dus houd deze informatie gewoon voor jezelf.

Familiegeschiedenis

Probeer familieperikelen niet aan tafel te bespreken wanneer je nieuwe liefje erbij zit. Ieder huisje heeft zijn kruisje, maar is het echt nodig dat hij weet dat jouw vader vroeger alcoholist was, dat je moeder bij een sekslijn werkte of dat je broer graag pillen verkoopt? Familiegeheimen zijn er niet voor niets!

Lelijk eendje

Laat je nieuwe liefde niet alleen met je moeder en jouw oude fotoalbums. Het kan schattig zijn, maar vergeet niet dat je vast een keer een periode hebt gehad waarbij het schaamrood je op de kaken komt te staan.

Meidengeheimen

Het kan zijn dat je op jezelf woont en dat je oude meisjeskamer nog steeds in tact is. Mocht je hem meenemen naar je ouders, zorg er dan voor dat alle Backstreet Boys-posters en dagboeken veilig opgeborgen zijn. En doe wat aan dat kleine bed met My Little Pony-overtrek! Zo heb je meteen een excuus om je oude kamer om te toveren tot iets nieuws.

Badkamer rituelen

Het scheren van je bikinilijn, oksels of benen, het inbrengen van tampons of een boodschap op het toilet: daar hoeft hij écht niet bij te zijn! Whatever happens in the bathroom, stays in the bathroom. Houd je relatie spannend en betrek hem niet in jouw badkamerrituelen.