De 4 leugens die mannen vertellen op Facebook

geroosterde venkel

Heb je op Facebook een leuke man gezien? Geloof niet alles wat je leest. Bekijk de 4 leugens die mannen op hun Facebookpagina zetten.

1. Relatiestatus
Hier moeten alle bellen al gaan rinkelen: staat er dat hij vrijgezel is? Niet zomaar vanuitgaan! Je kunt vanalles invullen op Facebook, dat je in een compliceerde relatie zit, getrouwd bent, gescheiden bent, bezet of single. Zelfs als zijn status single is: wantrouw het. Misschien is-ie ‘vergeten’ zijn status aan te passen of heeft hij de vraag niet beantwoord, waardoor het lijkt of hij niet bezet is.

Hoe kom je er dan achter? Bekijk de foto’s. Of, als je hem al langer kent en echt met ‘m wilt daten: vraag het! “Wat is jouw relatiestatus?” Heel simpel.

2. Vrienden
Facebook geeft automatisch aan hoeveel gemeenschappelijke ‘vrienden’ jullie hebben. Als je ziet dat jullie enkele gemeenschappelijke vrienden hebben, geeft je dat een gevoel van vertrouwen: ah, hij kent Pietje en Puckje van de middelbare school, dat zal wel een goede vent zijn die ik kan vertrouwen.

Nee. Dat is naïef. Ga bij jezelf na: wie voeg jij allemaal toe op Facebook? Toch ook mensen die je niet per sé liefhebt of leuk vindt? Of zakelijke contacten waar je niets mee hebt? Bekijk goed wíe zijn vrienden zijn. En misschien kun je als een echte Sherlock wat informatie inwinnen – als het tenminste iemand is die je vertrouwt.

3. Leeftijd
Daar liegen mannen soms graag over. Ben je er niet zeker van of hij wel zo oud is als-ie zegt? Check de leeftijden van zijn vrienden met wie hij op de foto’s staat, bekijk wanneer hij is afgestudeerd.

4. Baan
Wat betekent ‘CEO’, ‘zakenman’ of ‘producer’ nou echt? Mensen kunnen zich online een fijn, succesvol label geven. De oplossing? Vraag het! “Dus… Jij bent een zakenman? Wat voor zaken?`

Bron: YourTango.com