5 favoriete sex standjes van mannen

geroosterde venkel

Zelf weet je waarschijnlijk heel goed wat je wel en niet prettig vindt in de slaapkamer. Het ene standje vind je misschien geweldig, terwijl je het andere liever niet doet. Als jij en je partner goed communiceren tussen de lakens, dan weet je ook heel goed wat zijn favoriete posities zijn. Maar ben je benieuwd welke sex standjes bij mannen in het algemeen favoriet zijn? Lees dan snel verder.

Dit zijn 5 favoriete sex standjes van mannen:

1. Vrouw bovenop

De meeste mannen zijn groot fan van dit standje. Hij kan namelijk achterover liggen en jou de controle geven. Bovendien geniet hij van het uitzicht: hij vindt niets sexier dan jouw curves te kunnen zien. Ook veel vrouwen vinden deze positie ideaal, omdat ze zelf het ritme kunnen bepalen.

2. Missionaris

Volgens mannen is er niks mis met dit klassieke standje. Hij neemt hierbij namelijk volledig de leiding, terwijl jij ook nog inbreng hebt. Bovendien is de missionarishouding erg intiem: je kunt elkaar gemakkelijk aankijken en zoenen.

3. Reverse Cowgirl

Dit is een variant op de vrouw bovenop en erg populair bij mannen. De man geniet namelijk van het uitzicht op je kont, terwijl hij jou het werk laat doen. Het is misschien niet de meest intieme positie, dus je kunt af en toe even achterom kijken om zijn blik te vangen.

4. Doggystyle

Mannen vinden deze positie geweldig. Hij kan volledig de leiding nemen en er komt een soort oerinstinct naar boven. Met dit standje kan een man bovendien dieper penetreren. Sommige vrouwen vinden dat fijn, maar het kan ook too much zijn.

5. Staand

Staand vrijen is meestal niet erg handig, maar bij een vluggertje kan het wel spannend zijn. Mannen vinden het geweldig om je op tafel te leggen of tegen de muur te drukken.

Bron: YourTango