5 geheimen die mannen niet vertellen

geroosterde venkel

Je denkt dat je je man kent? Alle mannen hebben geheimen voor ons. En om het je makkelijk te maken, zette Vrouwonline ze op een rijtje.

Geheim 1

Mannen kijken naar álle mooie vrouwen die ze tegenkomen
We hopen niet dat je hier van schrikt: mannen kunnen het niet laten vrouwen na te kijken. Of je er nu naast loopt of niet. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mannen gemiddeld 43 minuten per dag bezig zijn met kijken naar andere vrouwen. Lage decolletés, goede billen, lange benen en een mooi gezicht: hij heeft overal oog voor.

Geheim 2

Alle mannen moeten soms de deur uit
Denk maar niet dat hij gaat hardlopen omdat hij echt graag wil hardlopen of graag naar zijn werk gaat. Mannen willen gewoon soms het huis uit, het huishouden achter zich laten en even geen gezeur van hun vrouw of kinderen. Maak je geen zorgen. Het is niet ernstigs: ze hebben gewoon een hang naar vrijheid, willen ruimte en vooral niet te veel regeltjes. En na te zijn weggeweest, komt hij met liefde weer terug.

Geheim 3

Hij houdt van geld – geld geeft hem aanzien, macht
Mannen willen de kostwinner zijn. Ze willen degene zijn die het geld in het laatje brengt. Ouderwets, misschien, maar geld geeft hen een gevoel van aanzien, en ook van mannelijkheid. Onderzoekers denken dat het biologisch is bepaald: de man is de jager, hij brengt het eten binnen. (en van geld koopt men eten).

Geheim 4

Hij helpt je graag
Als jij hem vraagt iets te repareren, te tillen of te monteren, voelt hij zich mannelijk. Mannen vinden het stiekem best leuk om als hulpoplosser te worden gebruikt.

Geheim 5

Hij begrijpt je echt niet
Oké, misschien is dit niet heel leuk om te horen, maar zie het als een troost. Hij snapt niet waarom je nu weer je relatie wilt bespreken als hij net bezig is met een potje FIFA. En als hij dan jouw gevoelens wegwuift, dan word je boos. Dus inmiddels heeft hij geleerd om te luisteren, en te knikken: ja ik begrijp het, schatje.

Meer lezen? Ontdek hier waar mannen over liegen op Facebook.

Bron: Dokterdokter.nl