5 gewoontes die slecht zijn voor je sexleven

geroosterde venkel

Je zult zelden iemand horen klagen over te veel sex; het is altijd te weinig of helemaal geen sex waardoor mensen beginnen met zeuren. Je realiseert het je misschien niet, maar er zijn veel dagelijkse gewoontes die van invloed zijn op je afnemende sexleven. Bekijk eens de vijf gewoontes die de grootste invloed hebben op je sexleven. Stop ze nu en houd je relatie spannend!

Smartphone-verslaafd
De enige vibrerende objecten die ook maar in de buurt van je bed mogen liggen, zijn jouw of jullie sexspeeltjes. Zet je telefoon niet alleen op stil, maar zet het ding helemaal uit als je het bed in duikt. Nieuwe sms’jes en e-mails staan ook morgen nog gewoon in je telefoon.

Alles opruimen
Geef je gewoonte om alles schoon te willen maken eens een avondje vrij en focus je volledig op je partner. De afwas kan tot morgen wachten, die lekkere zoensessie niet! Intimiteit na een dag hard werken doet wonderen voor je geestelijke gesteldheid.

Voorlezen
Kinderen doen er alles aan om langer op te kunnen blijven. De volgende keer dat je kids aan komen zetten met een stapel boeken, vergeet dan niet dat twee verhaaltjes meer dan genoeg tijd in beslag nemen. Laat je niet verleiden door die lieve smekende oogjes!

De dag doorspreken in bed
Als je laat thuis komt, begin dan niet een heel gesprek als jullie samen in bed liggen. Bewaar dat voor later of de volgende dag en laat hem eens zien dat je hem gemist hebt!

App obsessie
Laat spelletjes of je digitale boek voor wat ze zijn en speel een spelletje met je partner. Bovendien zorgt het licht van je iPad of computer ervoor dat je hersenen actief blijven. Je zult zien dat je na een vrijpartijtje heerlijker in slaap valt dan na een spelletje Wordfeud.

Niet genoeg inspiratie voor een spannender sexleven? Gebruik de tips van Vrouwonline!

Bron: Cafemom.com