5 keer ‘koele’ sex tijdens de zomer

geroosterde venkel

Hoewel zowel vrouwen als mannen tijdens de zomer meer sex hebben, kan een vrijpartij in de hitte van de zomer nogal onprettig zijn. Wij geven daarom 5 manieren om ‘koele’ sex te hebben op deze warme dagen!.

We hebben niet allemaal een airco, dus voor sex zonder plakkerige lichamen moet je tijdens het zomerseizoen een beetje improviseren.

Met deze 5 tips heb je koele, maar toch hete, zomersex!

 

1. Onder de douche

Spring met je lief onder de douche, juist nu het zo ondragelijk warm is! Speel met de temperatuur van het douchewater en met de stand van de douchekop. Bovendien: geen zweterige lichamen na de sex, maar een fris en schoon gevoel. Ideaal!

 

2. Marmeren aanrecht

Als je een marmeren aanrecht hebt, of van een ander koud materiaal, heb je geluk! Tijdens het vrijen leun, zit of lig jij gewoon op de koele oppervlakte.

 

3. Duik onder

Nee, dit bedoelen we niet dubbelzinnig. Probeer de kelder eens, daar is het een stuk koeler dan boven de grond. Hoe hoger je gaat, hoe heter het wordt. De zolder(kamer) is dus een flinke afrader!

 

4. IJspret

Spelen met ijsklontjes was al een leuk teasend spelletje, maar extra handig voor op hete dagen. Dus begin maar vast met ijsklontjes invriezen!

 

5. Timing

Midden op de dag sexen? Foute boel! Van een brandende zon raken jij en je partner snel oververhit. ’s Ochtends en ’s avonds na zonsondergang zijn de beste tijden.

 

Welke tip ga jij als eerste uitproberen?

 

Bron: The Stir