5 liefdeslessen van Beyoncé

geroosterde venkel

Queen B is één van de weinige celebrities die het al jaren met dezelfde man volhoudt. Beyoncé Knowles is sinds 2008 gelukkig getrouwd met Jay-Z en ze hebben samen een dochtertje: Blue Ivy. Al met al zijn deze tortelduifjes al meer dan 10 jaar bij elkaar. Van deze proud mama en zangeres van wereldformaat valt dus heel wat te leren.

De vijf liefdeslessen die we van Beyoncé hebben geleerd:

1. Houd je relatie privé
Jay-Z en Beyoncé zijn het ultieme power couple en zijn vaak onderwerp van gesprek in de bladen. Ze zien er nog altijd gelukkig en verliefd uit. Zo zingen en rappen ze over elkaar en worden ze meestal hand in hand gespot. Toch praat het stel zelden of nooit over hun relatie. Jay-Z zei ooit: “We don’t mess with our relationship.” Ook plaatsen de twee nooit negatieve dingen over elkaar op Twitter of Facebook; iets waar andere celebs nog wat van kunnen leren. Minder mensen worden bij hun leven betrokken en daardoor is er ook minder drama.

2. Blijf onafhankelijk
Ze is getrouwd met een van de meest succesvolle mannen uit het wereldje, maar dit stopt haar niet om haar eigen dromen en succes na te jagen. Ze zingt niet voor niets over Independent Women of Run the World (Girls). Tegen Essence zei ze: “Ik geloof er sterk in dat als je hard werkt, dat hetgeen je wilt bereiken, naar je toe komt.” Blijf altijd jezelf en jaag je eigen dromen na.

3. Heb zelfvertrouwen
Beyoncé is niet arrogant en altijd dicht bij zichzelf gebleven, toch loopt ze over van zelfvertrouwen. Haar alter-ego Sasha Fierce heeft ze al lang niet meer nodig. Verder is B nooit bang om haar mooie ronde vormen te tonen en is zij het evenbeeld van een sexy vrouw die op haar gemak is met zichzelf.

4. Wees een steun
Ondanks het feit dat ze haar eigen merk is, zorgt de zangeres er wel voor dat ze er ook voor Jay-Z is. De twee staan met elkaar op het podium, maken samen muziek en stellen hun drukke schema’s op elkaar af.

5. Blijf classy
Toen het album 4 lekte, werd Queen B niet boos en ze zei er ook niets over op social media. Ze blijft netjes. Ook heeft deze ster geen sekstapes, onderging ze geen plastische chirurgie en is ze ook nooit onderdeel geweest van een groot schandaal. Een voorbeeld voor elke vrouw!