5 redenen om een ‘dikkerdje’ te daten

Kies jij je dates alleen maar uit vanwege hun strakke lijf? Niet meer doen! Echte mannen hebben ook curves. Dus chubby jongens zijn voortaan óók boyfriend material.

Ten eerste moet je uit je hoofd zetten dat volslanke mannen per definitie lui en depri types zijn. En ze zijn ook niet per se slechter in bed dan een super gespierde vent. Swife je ook naar rechts bij het volgende ‘dikkerdje’ na het lezen van deze vijf redenen?

1. Knuffelen

Spoonen met een skinny man is niét te doen gewoon (sorry)! Met een gespierde man al iets beter, maar die houdt zijn knuffelsessies kort omdat hij vijf keer per week naar de sportschool gaat. Een mollige man houdt van luieren met zijn lief en is maar al te graag jouw zachte kussen.

2. “Dikke mensen zijn het gezelligst.”

Je hebt het al zo vaak gehoord en het is echt waar. Mensen die van lekker eten houden zijn de beste. Wat moet je nou met een vent die ‘snoeppaprika’ als favoriete avondsnack heeft?

3. Vet gelukkig getrouwd

Geluk maakt vet(ter), zegt de wetenschap. Uit onderzoek van Health Psychology kwamen gelukkige versgetrouwde stellen eerder gewicht aan dan ongelukkige koppels. Een vetrolletje hier en daar kan dus betekenen dat hij een gelukkig mens is.

4. Betere lover

Groter is beter in bed, in dit geval ook als het om buikomtrek gaat. Turkse wetenschappers claimen dat zware mannen het langer uithouden tussen de lakens. Ze hebben namelijk een hogere dosis van het vrouwelijke geslachtshormoon estradiol. Hoera, dat betekent dat jullie seksueel dus eerder op één lijn zitten.

5. Zelfde schuitje

Niets is vervelender dan een vriend die niet kan meeleven met jouw gewichtsissues. Samen jojoën is zo veel leuker dan alleen! Je zult ook nooit nare opmerkingen krijgen zoals: “Uh, liefje… Zou je die hamburger nou wel eten?”

Beeld: Elitedaily