5 redenen om je onenightstand te daten

onenightstand

Na een wild avondje stappen heb je die leuke verovering mee naar huis genomen. You go girl! De volgende ochtend loopt hij – geheel volgens plan – na een brak ontbijtje de deur weer uit. Maar ook al was hij bedoeld als onenightstand, vind je deze man stiekem toch voor herhaling vatbaar.

Past jouw onenightstand in het plaatje ‘laten we eerst de sex uitproberen en daarna gaan daten’? Lees dan vooral verder want hier zijn 5 redenen waarom het een fantastisch idee is om te daten met de man die je in je dronken bui mee naar huis hebt genomen.

Wijntje?

Je weet dat hij graag een drankje drinkt én wat hij graag drinkt. Dat hebben jullie uitgebreid besproken en op geproost aan de bar. Want laat dat nou toevallig ook jouw favo drankje zijn. En samen drinken is altijd leuker dan alleen.

Zo veel te ontdekken

‘Hoe heette je ook alweer?’ ‘Wat voor werk doe je?’ Deze en vele andere vragen liggen allemaal  nog voor je open om te stellen. Misschien hebben jullie deze dingen al besproken, maar de antwoorden zijn jullie vast vergeten. Nog genoeg te bespreken dus.

Hi Tarzan

Je weet al dat hij goed is in bed. Of  nou ja, je weet op zijn minst dat hij nog kan presteren na een wilde nacht met heel veel glaasjes op.

Vind je het lekker?

Er zijn geen awkward gesprekken meer nodig als jullie eindelijk all the way gaan. Je weet namelijk al hoe het eraan toe is gegaan.

Sex, sex, sex!

Wie niet waagt, wie niet wint. Misschien worden jullie friends with benefits of blijkt hij de ware. Daar kom je alleen achter door met hem te daten. Eén ding is zeker: je veel seks hebben, héél veel sex!

Dus, waar wacht je op? De fysieke aantrekkingskracht is aanwezig, let’s try the rest! 

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.