5 sexstandjes voor Valentijnsdag


Op dé dag van de liefde willen we chocolade, bloemen, een romantische diner en… Sex, natuurlijk! Probeer deze vijf waanzinnige sexstandjes uit aankomende Valentijnsdag. Deze posities beloven een knallend orgasme. Yee-haw, cowboy!

Missionaris 2.0

Je begint in de missionaris-houding. Zodra er sprake is van diepe penetratie, brengt de vrouw haar benen tussen die van haar partner. Vervolgens verandert de man zijn bewegingen van op-en-neer naar voor-en-achter. Dit standje is ideaal voor de vrouw die clitoriaal én vaginaal bevredigd willen worden.

sexstandjes valentijnsdag 1

De vlinder

De vrouw ligt op haar rug op bed en de man staat. Hij tilt haar heupen op en haar benen rusten op zijn schouders. Deze hoek maakt diepe penetratie mogelijk en zorgt voor extra stimulans voor de G-spot en baarmoederhals.

sexstandjes valentijnsdag 2

Staand

Deze positie lukt alleen met een sterke man en een petite dame. Het is niet lang vol te houden, maar zeer intens doordat partners aan elkaar moeten vastklampen.

sexstandjes valentijnsdag 3

Keukenaanrecht

Jullie hebben wat tijd te doden terwijl de Valentijnstaart in de oven staat. Schuif alles van het aanrecht of kookeiland af voor een vluggertje. De vrouw ligt op haar rug met haar billen op de rand en de man staat. Dit standje is niet heel comfortabel, maar de ondeugendheid ervan maakt het des te spannend.

sexstandjes valentijnsdag 4

De scheve schaar

Met dit standje heeft de vrouw de volledige controle over de diepte van penetratie en snelheid van de sex. Daarnaast is er ook ruimte voor haar om zichzelf te bevredigen. De man ligt op zijn rug met knieën gebogen en geniet van het uitzicht.

sexstandjes valentijnsdag 5

Klaar om deze fijne sexstandjes in de praktijk uit te proberen? Draag er sexy lingerie bij!

 

Bron: SheKnows