5 tekenen dat hij goed in bed is

geroosterde venkel


Als je een nieuwe lover ontmoet, gaat het waarschijnlijk al snel door je hoofd: zou hij goed in bed zijn? Het schijnt dat je aan zijn gedrag kan aflezen hoe hij tussen de lakens is. Dus lees snel verder…

1. Als hij praat, gebruikt hij zijn handen
Het kan handig zijn om eens te kijken hoe een man zijn handen gebruikt. Praat hij veel met zijn handen? Dan is de kans groot dat hij goed in bed is. Als hij tijdens het praten al veel zijn handen gebruikt, kun je nagaan hoe veel hij ze tussen de lakens gebruikt!

2. Hij schept niet op
Als een man goed in bed is, schept hij waarschijnlijk niet veel op over zijn seksleven. Mannen die grote verhalen ophangen, hebben misschien juist iets te verbergen. Dus let op: vertelt hij niet trots over zijn veroveringen, dan heeft hij waarschijnlijk juíst kwaliteiten die het opscheppen waard zijn.

3. Hij luistert naar je
Merk je dat hij goed naar je luistert tijdens een gesprek? Dan zit het wel goed. Mannen die naar je luisteren, vinden het belangrijk om te weten hoe jij je voelt. Dus willen ze je ook in bed goed laten voelen!

4. Hij kan zijn stropdas in 5 seconden knopen
Let eens op hoe hij zijn stropdas knoopt. Gaat het supersnel en soepel of is hij een kluns? Hoe hij zijn stropdas knoopt, zegt veel over zijn motoriek. Vingervlugge mannen hebben een betere motoriek in bed.

5. Hij houdt de deur voor je open
Het is belangrijk dat een man goede manieren heeft. Houdt hij de deur voor je open? Schuift hij je stoel voor je aan? Dan begrijpt hij het concept ladies first. Grote kans dat hij die instelling tijdens de sex ook heeft.

Bron: allwomenstalk.com