Ga van backstage van bil: 5 tips voor fijne anale seks

anaal

We kennen natuurlijk allemaal de horrorverhalen over anale seks. Dat het enorm pijn doet, dat je drie dagen niet kunt zitten of dat alleen de man ervan kan genieten… Die fabels kunnen we hierbij meteen de wereld uit helpen, want als je de juiste voorbereidingen treft doet het geen pijn.

Sterker nog, het kan juist heel lekker zijn. Met deze vijf tips maak je je volgende backstage ervaring er eentje om nooit te vergeten. Op een positieve manier… Happy anal sex day!

 1. Gesmeerd
  Het is een open deur (no pun intended), maar we blijven het benadrukken: gebruik veel glijmiddel. In tegenstelling tot de vagina, wordt de anus niet vochtig van zichzelf dus het is belangrijk dat jij hiervoor zorgt. Dit doe je door flink wat glijmiddel te gebruiken, uit een flesje of als extra een condoom met glijmiddel. Sowieso raden we aan om tijdens achteringang-seks een condoom te gebruiken voor de hygiëne. Je anus blijft een bron van bacteriën en die wil je niet verspreiden.
 2. Bouw het langzaam op
  Als je net begint met billenseks, hoef je echt niet de eerste keer meteen all the way te gaan. Laat hem bijvoorbeeld eerst, tijdens de gewone seks, zachtjes tegen je anus aandrukken met zijn penis op een plagerige manier. Doe dit een paar keer en als je het gevoel hebt dat je zover bent, ga dan een stapje verder en laat hem een klein beetje in je komen. Check ook de fijnste anale standjes.
 3. Pak er een speeltje bij
  In de voorbereiding naar achteringang-seks kun je ook gebruik maken van een sextoy. Een kleine buttplug is ideaal om mee te beginnen en je zo klaar te maken voor het echte werk. Het laat je langzaam wennen aan het gevoel. En dat is belangrijk want zeker als je je focus niet eerder op de backdoor lag, vergt dat enige aanpassing.
 4. Zorg voor stimulatie
  Ontspanning is ‘key’ voor plezierige billenseks. Makkelijker gezegd dan gedaan denk je, maar daar is dus een klein trucje voor. Streel tijdens de seks je clitoris met je vingers, of gebruik hiervoor een vibrator. Dit laat je ontspannen omdat je geniet van de stimulatie, wat weer een positief effect heeft op de seks.
 5. Communiceer
  Het is van belang dat je je grenzen aangeeft. Dit geldt voor gewone seks, maar ook voor anale seks. Zeker wat betreft het ritme en de snelheid. Voor hem is het vooral een heel lekker gevoel, voor jou is het belangrijk dat je eerst gewend raakt aan het gevoel. Hij kan in zijn enthousiasme te snel gaan, waardoor het voor jou minder fijn aanvoelt, als dit zo is geef het dan aan. Anaal kan voor vrouwen heel lekker zijn, zolang het maar goed wordt uitgevoerd. Volg onze stappenplan.

Tekst LotteLust | Beeld Giphy

 

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.