5 x Seks in Scandinavië

geroosterde venkel

En ach, zet een Nederlander en een Scandinaviër naast elkaar en je ziet weinig verschil. Geldt dat ook voor de seks?

Neehee, daar zit wel degelijk verschil in. Seks met een Scandinavische man is minstens 5 x anders!

1: Bloot
Maak je een Nederlandse man helemaal gek door je bloot te geven, een Scandinavische man zal er niet zo van onder de indruk zijn. Scandinaviërs doen namelijk (bijna) niks anders dan bloot lopen. Dat heeft te maken met de saunacultuur. Daar zit je natuurlijk in je blootje in, en daarna ren je lekker in je blootje de sneeuw of het dichtstbijzijnde meer in.

2: Condooms vergeten
Een Nederlandse man heeft meestal voor de zekerheid wel een condoom bij zich, maar de Scandinavische man vergeet dit nog wel eens… Wat waarschijnlijk een gevolg is van het vele naaktlopen, dan heb je namelijk geen broekzakken, Niet echt handig natuurlijk. Zorg er dus voor dat je altijd je eigen voorraad bij de hand hebt!

3: Topkwaliteit
Het sperma van de gemiddelde Scandinavische man is van topkwaliteit! Door het koelere klimaat, de toch gezondere Scandinavische levensstijl en de weidse, schone Scandinavische natuur, tieren de spermatozoïden welig in het Scandinavische kruis. 

4: Buitenseks
Zoals hier boven al genoemd werd, kun je in Scandinavië heerlijk genieten van de weidse, schone natuur. Buitenseks is dan ook meer regel dan uitzondering. Je kunt genieten van malse graslanden, frisse meertjes, mooie watervallen, geheimzinnige bossen, hete geisers en bergtoppen met prachtige vergezichten. De kans dat je iemand anders tegenkomt, is, in tegenstelling tot in Nederland, vrijwel nihil. Laat je dus helemaal gaan!

5: Ingetogen
De Nederlandse man is ook niet het toonbeeld van ongebreidelde passie, maar de meeste Scandinaviërs zijn, ondanks hun venijnige Viking verleden, nog ingetogener kwa karakter. Je zult dus wel echt de Walkure in jezelf naar boven moeten laten komen, om de Noormannenpassie te laten oplaaien. Maar als het vuurtje eenmaal brandt…