6 x Doggy style nét even anders

‘Op zijn hondjes’ is de nummer één in het rijtje favoriete rollebolposities van mannen. En dat is niet zo vreemd als je je bedenkt dat hij het beste uitzicht ooit heeft tijdens het uitoefenen van deze positie. Maar niet alleen mannen slaan hun slaatje uit dit standje. Aangezien dit standje garant staat voor veel ‘diepte’ en stimulatie van de G-spot, lusten wij vrouwen er ook pap van. Om wat variatie toe te voegen in de slaapkamer deelt LotteLust een paar nieuwe, spannende tips voor variatie op de doggy style.

Over het randje

Eén van de vijf standjes die je ooit geprobeerd moet hebben, is deze: ga op je rug liggen met je achterwerk net over de rand van het bed. Of je lover nu achter je komt staan of bovenop je komt liggen… Dit wordt, zowel letterlijk als figuurlijk, diepgaand!

Spanning

Voor een extra intens gevoel down under is het een goed idee om je benen stevig tegen elkaar aan te houden. Je lover slaat zijn benen nu juist om je heen, waardoor hij dieper en heftiger zal worden.

Dieper

Neem exact dezelfde positie aan als bovenstaand, maar laat je knieën op het uiteinde van het bed rusten. Je onderbenen bungelen nu boven de vloer. Voor het resultaat hoeven we maar twee woorden te gebruiken: dieper en ruiger… Deze 5 hete seksstandjes zijn ook geschikt voor diepe penetratie.

Rechtop

Probeer eens rechtop te zitten! In plaats van je handen stevig in het matras duwen, kun je je handen achterlangs om zijn nek heen slaan. Hij heeft makkelijker toegang tot jouw bovenlichaam en je clit. Een echte win-win dus! Bovendien kan hij jouw G-spot via deze hoek nog makkelijker te pleasen.

Andersom

Laat je lover met zijn knieën op het uiteinde van het bed zitten en neem vervolgens zelf plaats voor het bed. Buk voorover, zodat hij bij je naar binnen kan en beweeg op het ritme dat jij als fijn ervaart.

Hurken

Ga gehurkt op je handen en voeten staan terwijl je lover schuin van onderen bij je naar binnen glijdt. Terwijl hij met zijn bovenlichaam naar achteren leunt, kan hij je zachtjes penetreren. Je hoeft hierna meteen niet meer naar de sportschool!

Genoeg van de doggy style? Dit zijn ook seksposities waar mannen dol op zijn.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.