7 dingen die je niet moet dragen op een eerste date

geroosterde venkel


Je hebt een date met een knappe vent, het eerste wat je denkt is natuurlijk: wat moet ik in hemelsnaam aantrekken?! Voordat je je kast ondersteboven kiepert, kun je alvast deze 7 kledingstukken vermijden.

 

UGGs

Het is geen geheim dat mannen een hekel hebben aan UGGs. Beperk het dragen van de pantoffelachtige schoenen dus alleen tot jouw huiskamer. Schoenen waar mannen wel blij van worden zijn – uiteraard – hoge hakken.

Bron

Harembroek

De harembroek, oftewel de drollenvanger, is een absolute ‘don’t’ voor een date. Mannen houden niet van verhullende kleding, dus hij ziet jou liever in een strakke spijkerbroek.

Bron

Gladiatorsandalen

De sandalen met veel bandjes vinden de heren maar niks; veel te veel gedoe.

Bron

 

Tuinbroek

Het doet absoluut niks voor je figuur en verhuld de vormen. We weten allemaal hoe visueel mannen zijn ingesteld, dus laat de tuinbroek maar thuis.

Bron

Grote zonnebril

Wat de laatste mode ook zegt, een grote zonnebril is niet de ideale accessoires voor een date. Ten eerste vinden mannen dat je dan op een vlieg lijkt en ten tweede moet je zoveel mogelijk oogcontact maken om je afspraakje te laten weten dat je geïnteresseerd in hem bent.

Nep kleurtje

De meeste mannen vinden een bruin kleurtje leuk, maar je hoeft niet op een oempa-loempa te lijken. Een echte afknapper is dus tan uit een tube.

Bron

Nepwimpers

Ze geven je meteen volle, donkere wimpers, maar mannen vinden dat het lijkt alsof een spin op je oog rust. Onthoud dus: een simpel mascaraatje doet de truc ook wel.

Bron