7 momenten dat je het daten op wil geven

daten

Ben je single en aan het daten dan zijn er tijden dat je overweegt er maar helemaal mee te stoppen. Komen deze je bekend voor?

Het ideale plaatje totdat…

Die eerste weken was het zo leuk. Jullie zagen elkaar regelmatig en spraken elkaar elke dag. Met sex wilde hij nog even wachten want hij is serieus met je en heeft geen haast. En dan komt het tot de slaapkamer en verandert zijn gedrag volledig. Geen ‘Goedemorgen’-berichtjes meer. Afspraken houdt hij vaag. Zo’n too good to be true man, is vaak echt te mooi om waar te zijn.

Het blijft bij eerste dates

Je date er op los maar je komt steeds niet verder dan een eerste date. Of mannen die je ontmoet, doen niks met je nummer. Of het blijft bij wat gesprekjes online. Man, man, man… wat moet je er toch mee?

Plotselinge stilte

Je hebt al een paar dagen niet van hem gehoord en jij stuurde als laatste een berichtje. En daar gaat je hoofd. Was het iets wat je hebt gedaan? Moet je hem weer een bericht sturen? Of bellen? Intens urenlang overleg met je vriendin over het grote ‘Wat nu?’. Hij heeft altijd zijn telefoon binnen handbereik dus het is een bewuste keuze om niet te reageren. Toch? En terwijl jij je hoofdje breekt over zijn stilte, is daar ineens het langverwachte berichtje. Wat een opluchting…

Onherkenbaar

Stel, je ontmoet een leukerd online. Op zijn foto’s ziet hij er goed uit. De gesprekken zijn leuk. En dan die eerste date: afschuwelijk! Hij ziet er anders uit. Of hij is helemaal niet die gevatte gentleman die hij leek te zijn. Daarom vind je online iemand ontmoeten zo ontzettend overrated. Zucht.

Why so serious?

Het is zoooooo leuk. Hij is heerlijk, geweldig en grappig. Je hebt gewoon vlinders in je buik. En dan na een paar weken krijg je deze op je bord: ‘Ik ben nog niet klaar voor iets serieus’. Terwijl jij er echt van overtuigd was dat je aan het daten was en een relatie in het verschiet lag. Dikke bummer. Een advies: wegwezen. Laat hem maar merken wat hij mist. En anders: on to the next one. Ja echt, kop op!

Let’s not get physical

Eindelijk die eerste zoen en dan blijkt de man in kwestie totaal niet te kunnen zoenen. Of zijn zoenen zijn heerlijk maar zijn skills in de slaapkamer zijn een verschrikking. Je probeert er nog wat van te maken, maar het blijft drama. Byyyeee!!

Het aanbod is om te huilen

Mensen willen je koppelen aan types die totaal niet bij je passen. De mannen die met je uit willen zie je op het eerste gezicht al niet zitten omdat je geen klik voelt. Of hem fysiek niet aantrekkelijk vindt. Of omdat je praten met hem gewoon plain boring vindt. Zei iemand iets over een speld en een hooiberg?

Op wat voor momenten denk jij: ik ga nooit meer daten? 

Beeld: iStock