Check hier de eerste beelden van Zimra’s pornafilm

porna

De temperatuur in Undercurrent in Amsterdam zal woensdag 1 juni tot recordhoogte stijgen; dan gaat de eerste pornafilm van VIVA’s blogger Zimra Geurts in première. De langverwachte porna movie wordt voor het eerst vertoond tijdens de Dusk Porna Awards. En dankzij VIVA kun jij er gratis bij zijn!

Op viva.nl hield Zimra jullie al op de hoogte over haar regiedebuut. Inmiddels is de film klaar voor het grote publiek. Hier vind je exclusief de eerste beelden:

Dusk TV Zimra - Serie 11 (Photo by Rebel Kitano) HIGH-RES2
Dusk TV Zimra - Serie 14 (Photo by Rebel Kitano) HIGH-RES
Dusk TV - Zimra shoot 01 (Photo by Rebel Kitano) HIGH-RES  Dusk TV Zimra - Serie 20 (Photo by Rebel Kitano) HIGH-RES

Naast Zimra’s regiedebuut is er volop ander spektakel; zo kunnen gasten dankzij Kiiroo genieten van virtual reality porna (say what?!) en zijn er spannende acts. Bovendien is er natuurlijk de uitreiking van de awards, waar de avond om draait. Dit jaar zijn er vijf categorieën:

  • Best Porna
  • Best Female Performer
  • Best Male Performer
  • Best Female Toy
  • Best Couple Play

Ook gaat er, met een award voor de ‘Most Female-Minded Company’, extra aandacht uit naar bedrijven die zich op een positieve manier inzetten voor vrouwelijke seksualiteit.

Waarom?

De award-show wordt voor de derde keer georganiseerd door Dusk, een internationale, erotische televisiezender voor vrouwen en stellen. De avond is bedoeld om porna in de spotlights te zetten en iedereen te eren die bijdraagt aan de erotische pareltjes binnen dit genre. De lijst van genomineerden is samengesteld door het Duskpanel, dat uit ruim 3.000 vrouwen bestaat.

Porna?

Onder porna rekenen we sensuele films die expliciet geproduceerd zijn voor vrouwen en stellen. Porna laat, in tegenstelling tot porno, échte passie en opwinding ziet. De sex is intiem en smaakvol gefilmd op mooie sets met knappe spelers. De nadruk ligt op vrouwelijk genot en vrouwelijke opwinding.

Waar?

Het evenement vindt plaats in Undercurrent, gelegen aan de kade van het NDSM-terrein in Amsterdam.

Winnen?

Wil jij erbij zijn? VIVA geeft 3×2 kaarten weg. Je mag dan niet alleen aanwezig zijn bij de show, maar gaat ook nog eens naar huis met een goedgevulde goodiebag van Christine le Duc. Stuur een mail naar porna-awards@dusktv.nl en misschien ben jij er woensdag wel bij!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.