8 dingen die vrouwen van mannen willen

flirten

Of we lastig zijn? Welnee. We zijn alleen een beetje kieskeurig, dat is alles. We hebben een hele lijst met wat we in een man zoeken, maar welke acht dingen moét een man echt in zich hebben?

Superman
We houden van een beschermende man. Hij moet ons bewijzen dat hij een dame in nood kan redden. We zijn namelijk altijd onder de indruk als een man voor ons opkomt tijdens een ruzie, maar een vechtende man stoot ons af. Een superman is wat we zoeken!

Lekker ruiken
Vaak zie je in deodorantadvertenties dat mannen gelokt worden door een vrouwelijk parfum. Dit geldt zeker ook andersom. Hij moet een deo kiezen die bij hem past. Als hij tijdens jullie eerste date al een uur in de wind stinkt, haak je af. Ook moet hij zelf een deodorant of luchtje kiezen, want wat bij een vriend van hem lekker ruikt, hoeft bij hem niet het geval te zijn.

Verrassingen in overvloed
We zijn gek op verrassingen. Of het nu een chocolaatje, liefdesbriefje, cadeautje of een bos bloemen is, dat maakt ons niet uit; we zijn er sowieso helemaal gelukkig mee. Mannen scoren zeker punten door ons af en toe lekker materialistisch te verwennen.

Eerlijk zijn
Eerlijkheid duurt het langst. Een man moet nooit, maar dan ook nooit tegen ons liegen als hij een relatie met ons wil beginnen. Als we denken dat we hem niet kunnen vertrouwen, zal het niets worden. Een eerlijke man vinden wij echter geweldig. Je weet wat je aan hem hebt en daar kun je op bouwen.

Geweldig lichaam
Celebs willen allemaal een six of eight pack, want meisjes en vrouwen houden van een goed uitziend lichaam. Hij hoeft geen macho celebrity te zijn, maar een beetje gespierde man vinden wij helemaal niet erg.

Goed gekleed
Een slecht geklede man stoot een vrouw bijna altijd af. Een man moet gevoel voor stijl hebben en af en toe de trends weten te spotten, want kleren maken de man. Hij moet alleen niet vaker met mode bezig zijn dan wij, want straks wil hij iedere week met je shoppen. En daarvoor zijn ook onze vriendinnen er nog.

Sexy kapsel
Een mooi kapsel kan het uiterlijk van een man echt veranderen. Het geeft hem een verzorgde uitstraling en laat zien dat hij iets om zijn uiterlijk geeft. En dat is natuurlijk erg sexy.

Magische handen
Ook al neemt hij je mee naar de lekkerste restaurants, hij moet wel kunnen koken. Als je honger hebt, moet hij je jouw favoriete maaltijd kunnen voorschotelen.

Wat moet een man in huis hebben om jou te veroveren?