8x lekkere slechteriken

lekkere slechteriken

Niks aantrekkelijker dan een foute man (of vrouw). Dus ga er maar even goed voor zitten, want deze acht stouteriken zijn behoorlijk goed gelukt.

Tekst Katy Boer | Beeld Instagram, Getty Images, BrunoPress

Tygo Gernandt

Tygo ziet er sowieso al uit als een sexy crimineel, maar in ‘Van God los’ spéélt hij er ook een. In de rol van Maikel sleept hij de brave Stan mee in zijn illegale handeltjes.

Happy Monday iedereen! ? @intanahapetjan #monday #funday #fijnedagallemaal #tralala #featuresagency

A photo posted by TYGO GERNANDT (@tygo_gernandt) on

Ruby Rose

Heteroseksuele vrouwen en homoseksuele mannen twijfelden plotseling aan hun geaardheid toen Ruby Rose in ‘Orange is the new black’ op het scherm voorbijkwam. De Australische actrice vertolkt de rol van Stella Carlin, die vastzit voor drugshandel.

Ruby rose

Jared Leto

Als The Joker in ‘Suicide squad’ is Jared met zijn witte huid, groene haar en die enge glimlach allesbehalve lekker, maar zijn eigen bad guy-look kunnen we best waarderen.

Jeremy Meeks

Jeremy werd bekend dankzij zijn mugshot die viral ging. Inmiddels kennen we hem als  ‘hot mugshot guy’ en ‘hot convict’, en dat vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend, gezien zijn lichte ogen en gespierde lijf. Jeremy zat vast vanwege verboden wapenbezit en werd verdacht van straatterrorisme, maar heeft inmiddels zijn eerste modellenklussen op zijn naam staan.

#dtla

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Wentworth Miller

In ‘Prison break’ helpt hij als Michael J. Scofield zijn broer ontsnappen uit de cel. Dankzij de kaart van de gevangenis die op zijn lichaam getatoeëerd staat, mogen we heel vaak een blik werpen op zijn goedgevormde lijf.

Erik de Vogel

Lekker is misschien niet helemaal het goeie woord voor Erik, maar charismatisch en sexy is hij zeker. In ‘Goede tijden, slechte tijden’ bevindt hij zich keer op keer in vuile zaakjes. Samenwerkingen met maffiosi, ontvoeringen, afpersingen: voor Ludo Sanders is niets te gek.

Channing Tatum

Nee, we hebben het natuurlijk niet over zijn rol in de ‘Step up’-films. In ‘Public enemies’ uit 2009 speelt de gespierde Channing de rol van pretty boy Floyd, een gangster die de bekende bankrover en moordenaar John Dillinger bijstond tijdens zijn misdaden.

 PHOTOGRAPH BY Photo Image Press / Barcroft Media UK Office, London. T +44 845 370 2233 W www.barcroftmedia.com USA Office, New York City. T +1 212 796 2458 W www.barcroftusa.com Indian Office, Delhi. T +91 11 4053 2429 W www.barcroftindia.com (Photo credit should read Photo Image Press / Barcroft Med / Barcroft Media via Getty Images)

James Franco

Aan zijn schattige glimlach en dito haar zou je niet denken dat hij snel gecast wordt als crimineel, maar niets is minder waar. In zowel ‘Pineapple express’ als ‘Homefront’ speelt James een drugsdealer en dat doet hij behoorlijk overtuigend.

?11/22/63? NEW EPISODE!!! Up now on @hulu Link in bio^^^^^ http://www.hulu.com/watch/884975

A photo posted by James Franco (@jamesfrancotv) on

VIVA 42 staat in het teken van crime. Het blad ligt nu in de winkel maar kun je óók hier online bestellen. En je kunt het blad online lezen via Blendle.

Ook Linda de Mol houdt op z’n tijd van een foute man.