8 x mood killers in de slaapkamer

geroosterde venkel

Er bestaan een aantal dingen die jou of je partner tijdens een vrijpartij kunnen afleiden. Vermijd deze situaties om de stemming erin te houden tijdens de sex.

Bekijk snel het lijstje hieronder om deze mood killers te herkennen en af te leren.

 

Onzekerheden

Goede sex en zelfverzekerdheid gaan hand in hand. Daarbij windt het je partner ook nog op als je goed en sexy voelt in bed!

 

Vieze praatjes

Dirty talk kan heel opwindend zijn, mits je het goed doet! Als je merkt dat het averechts werkt, zet dan niet door, want het wordt erg ongemakkelijk als jouw stoute woordjes niet aanslaan.

 

Te dronken

In een lichtelijk aangeschoten status kan je de sex beter maken, maar ga niet te ver! Erg dronken zijn, is niet goed voor ‘conditie’ van zijn jongeheer. Natuurlijk helpt een kloppende hoofdpijn en het gevoel dat de wereld ronddraait ook niet…

 

Geen voorspel

Het is belangrijk het voorspel niet te skippen. Een vluggertje af en toe moet kunnen, maar het voorwerk moet niet altijd overgeslagen worden! Het voorspel is namelijk al de helft van het plezier en zorgt ervoor dat jullie beiden een beetje ‘opwarmen’ voor het echte werk.

 

Hygiëne

Vieze of onfrisse geurtjes kunnen een behoorlijke mood killer zijn. Natuurlijke geuren zijn vaak aantrekkelijk, maar niemand vindt een stinkende oksellucht bij hem of haar in de buurt sexy!

 

Verstoppen

Alleen in films sexen ze onder de lakens! Dus er is geen reden om je als een verlegen meisje te verstoppen voor je partner. Die ene vetrol kijkt híj echt niet naar om.

 

Dezelfde standjes

Af en toe moet je gewoon iets nieuws uitproberen in bed. Je wilt immers ook niet elke dag hetzelfde eten. Dat wordt gewoon te saai! Probeer samen eens wat nieuwe standjes uit.

 

Te veel nadenken

Je hebt een drukke dag gehad en er gaan allerlei gedachtes door je hoofd. Tijdens de vrijpartij kun je je niet goed concentreren en word je steeds afgeleid door stressvolle gedachtes. Dwing jezelf om niet te peinzen, maar concentreer je op dat moment.

 

Bron: iDiva