8x snacken na het sexen

Na een uitgebreide sexsessie kun je wel een goeie hap gebruiken. Want hoe anders komt je energielevel weer op het juiste niveau? Deze 8 snacks zijn volgens LotteLust het lekkerst na een work-out tussen de lakens.

Tekst LotteLust | Beeld iStock

#1 Pizza

Zo’n vette, sappige pizza met flink veel kaas erop. Yum! Bestel er een bij een goeie Italiaan en eet ’m samen op in bed.

#2 IJs

Zorg ervoor dat je standaard een paar bakken ijs in je vriezer hebt liggen, zodat je na een potje hete sex meteen kunt afkoelen. 

#3 Aziatisch eten

Left over bakjes noodles of rijst zijn heel geschikt voor na de vrijpartij. Zeker als ze al een dag in de koelkast staan en de kruiden en saus er goed in zijn getrokken.

#4 Pasta

De ultieme energiegever! Heb je nog een bakje van gister in je koelkast staan? Top. Zo niet, dan maak je gewoon simpele pasta pesto: kook de pasta, wok wat groente, pesto erdoor en happen maar.

#5 Chocola

Candybars, Tony Chocolonely of goddelijke bonbons: alles kan, dus leef je uit.

#6 Chips

Kan een rommeltje worden in bed, maar chips eet je liefst zó uit de zak. Doe maar, je hebt het verdiend!

#7 Rood fruit

Om even gezond te doen, pak je een schaaltje rood fruit. Goed voor de dorst, en je kunt het meteen gebruiken bij het voorspel van ronde twee. Voorspeltips? Klik hier!

#8 Broodjes

Een smeuïge kaastosti of een knapperig stokbroodje met roomboter en hagelslag. Witbrood, uiteraard.

Lees ook:

Ga na het snacken meteen door voor ronde twee en verbrand meteen wat calorieën met deze sex-work-outs 

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.