Denk jij weleens aan iemand anders tijdens seks: da’s dus heel normaal

Anale seks

Schiet er soms iemand anders door je hoofd, terwijl je een potje ligt te seksen met je partner? Niet schrikken. Dat betekent niet dat je niet meer van je partner houdt of jullie seksleven niks voorstelt. Het is namelijk heel normaal.

Dat we aan iemand anders denken terwijl we met onze lief in bed liggen is misschien zelfs wel een goed teken. Het kan namelijk betekenen dat je té close bent met je partner. En het klinkt misschien gek, maar voor een goede ronde rampetampen is een beetje afstand van elkaar juist goed. Misschien dus dat we daarom (onbewust) aan iemand anders denken.

Maar weet ook: er is natuurlijk kans dat je partner ook weleens aan iemand anders denkt. Word daar nou niet direct onzeker van en schop hem of haar niet meteen de deur uit. Hecht er, net zoals bij jezelf, gewoonweg niet teveel waarde aan.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Famme | Beeld Istock
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.