Acht keer langer seks

acht keer langer sex

Hoor je bij jou in de slaapkamer te vaak “Oeps!” omdat hij te snel klaarkomt? Of heb je zo nu en dan een baalmoment omdat hij niet meer verder kan? Je bent niet de enige vrouw die een man heeft die te vroeg klaarkomt: één op de vier mannen kampt namelijk met dit probleem. Het vermindert de zin in seks en vergroot de kans op een minderwaardigheidscomplex ten opzichte van de penis. Voor de sekspartners van deze mannen is het ook een issue.

Tempe spray
De achternaam van Michael Wyllie zegt al genoeg. Deze man houdt zich bezig met de penis en doet dat met succes. Eerder al hield hij zich als onderzoeker bezig met viagra, nu heeft hij een spray ontwikkeld die mannen helpt het langer vol te houden tijdens de daad. Tempe spray verkleint de kans op premature ejaculatie. Dé uitkomst voor de Vlugge Japies onder ons.

Werking
Eén pufje van de spray bevat 10 mg aan verdovingsmiddelen. De werking is simpel: je sprayt het goedje op de penis, wat er na vijf minuten voor zorgt dat de overgevoeligheid wordt onderdrukt. De penis voelt niet anders aan en de sensatie van het penetreren blijft hetzelfde. Een vrijpartij duurt nu wel een stuk langer!

Helaas is het nog wel even wachten op die lange beurt, het product komt pas komende herfst op de markt. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Daily Mail