Achterbank is dé hotspot voor overspel

geroosterde venkel

Stiekeme sex doen vreemdgangers liever niet in dure hotelkamers. En al helemaal niet thuis! De populairste plek voor een vluggertje met een geheime lover is de achterbank van een auto.

De Nederlandse datingsite voor getrouwden of mensen in een relatie VictoriaMilan.nl onderzocht wat de beste hotspots zijn volgens vreemdgangers. Zowel mannen (40%) als vrouwen (38%) verkozen de achterbank van een auto tot absolute favoriet, ondanks dat het alles behalve comfortabel is. De hotelkamer komt op de tweede plek van meest populaire sexplekken volgens de vreemdgangers. De lift, het kantoor en toiletten in restaurants maken de top 5 compleet. Het eigen huis is, niet heel verrassend, de minst geliefde plek.

Veiligste plek

Het eigen huis is deminst veilige plek, volgens 45% van de vrouwen en 47% van de mannen. Begrijpelijk, want de partner zou onverwachts thuis kunnen komen!

De achterbank is, na de hotelkamer, gekozen als de op een na veiligste plek, omdat je weinig kans hebt om gezien te worden. Je kunt ‘m immers overal parkeren: bij het strand, in het bos of langs een verlaten weggetje.

Bron: VictoriaMilan