Acties met bananen in sextheaters

De halfzussen Tayrena (17), Yoni (24) en Mireille (39) zijn dochters van sex-baas Jan Otten (67). Hij is eigenaar van onder andere erotisch theater Casa Rosso en de Bananenbar op de Wallen in Amsterdam.

Casa Rosso, het klinkt een beetje mysterieus en sprookjesachtig, alsof het ook best een attractie in De Efteling zou kunnen zijn. Zoals Villa Volta. Maar Casa Rosso zit, vooralsnog in ieder geval, dus op de Amsterdamse Wallen en heeft in plaats van met sprookjes alles met seks te maken.

Ik zeg ‘vooralsnog’, omdat de gemeente Amsterdam sinds 2003 streng optreedt tegen crimineel geld en vrouwenhandel in de rosse buurt. Een vermoeden van criminele activiteiten is al genoeg om vergunningen in te trekken. Die van Casa Rosso en de Bananenbar worden misschien ingetrokken, omdat mede-eigenaar Charles Geerts in het verleden wel eens contact had met drugsbaron Klaas Bruinsma. Later werd Geerts toch ok bevonden, dus de zaak is nog in behandeling.

In Viva 26 staat een interview met drie dochters van ‘Wallenkoning’ Jan Otten. Zij kwamen al op vrij jonge leeftijd in zijn sextheaters, Yoni bijvoorbeeld toen ze een jaar of twaalf was, en vonden de Wallen als kind al de normaalste zaak van de wereld.

Ben jij ook wel eens in één van de erotische theaters geweest? En zou je dat, nu het straks misschien niet meer kan, nog een keer willen doen of geloof je het wel wat er allemaal met die bananen gebeurt?

En hoe zit dat met je vent, vind je het goed dat hij naar een sekspaleis gaat (voor zover jij daar iets over te zeggen hebt…)? En denk je dan ‘ach, das toch humor?’, of zit je je thuis dan te verbijten op de bank? En (veel vragen ;-) ) zou jij als hij daar heen wil dan nog afspraken maken tot hoever hij mag gaan of is het vrijheid blijheid?

Mijn freelancers-kantoortje zit aan de achterkant van Casa Rosso, ik kijk dus altijd tegen de (overigens witte, niet rode) achterkant van de sekstempel aan. Misschien dat ik het, voor het straks wellicht weg is, daarom nog maar eens van binnen ga bekijken. Misschien ;-)

CC foto: Radio Nederland Wereldomroep