Adviezen van Lize: ‘Wat als ik toch spijt ga krijgen?’

lize korpershoek

Wat te doen met een vreemdgaande vriendin of de niet zo sexy burn-out van je vriend? Social media-sensatie Lize Korpershoek (32) geeft raad.

Lieve Lize,
Mijn hele leven weet ik al dat ik geen kinderen wil, maar nu ik richting de 35 ga – en mijn lichaam en niet ikzelf straks die keuze maakt – weet ik het ineens allemaal niet zo zeker meer. Wat als ik toch spijt ga krijgen? Wat moet ik doen? Groetjes, Twijfel

Lize: Hey Twijfel! Ik geloof niet zo in spijt, wel in gevoel. Misschien is het verstandig om even op te schrijven waarom je nooit kinderen hebt gewild. Is het bijvoorbeeld omdat je werkelijk nul voordelen ziet in slapeloze nachten vol met poepluiers en een toekomst waarin geld niet naar reizen gaat, maar naar de studie van je kind? Of ben je misschien bang om je te hechten? Zodra je dit duidelijk hebt voor jezelf, kun je er misschien wat relaxter in staan. Succes!

Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTubekanaal voor meer advies. 

Meer ‘Adviezen van Lize’ lees je in VIVA 41. Het nummer ligt van woensdag 11 t/m dinsdag 17 oktober in de winkel of kan je hieronder online bestellen. 

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «