Afknappers, pleasen en seksfilmpjes

geroosterde venkel

Afknappers
Op de vraag ‘Wat is jouw absolute afknapper in bed?’ antwoordde een overgrote meerderheid van zowel vrouwen (49%) als mannen (54%) een onfrisse geur. Op de tweede plaats staat voor vrouwen een minnaar die te veel aan zichzelf denkt. Mannen vinden het vervelender als een vrouw niet open staat voor iets nieuws.

Pleasen
Zowel mannen als vrouwen vinden het belangrijk om hun bedpartner te pleasen. Zo beweert 56% van de mannen alleen hun bedpartner te bevredigen en niet aan zichzelf te denken. Slechts 28% van de vrouwen doet hetzelfde, maar bijna 40% van de vrouwen kreunt wel eens extra hard om het hun bedpartner naar de zin te maken. Dan is er nog de 21% die nooit iets doet enkel om hun partner te plezieren.

Seksfilmpjes
Steeds meer mensen maken tegenwoordig zelf seksfilmpjes. Maar liefst 34% van de ondervraagde mensen geeft toe er ooit een te hebben gemaakt. Het merendeel daarvan is alleen voor eigen gebruik, slechts 7% is bedoeld om te uploaden op het internet of met anderen te delen.

Opmerkelijk is dat van de ondervraagde vrouwen 43% wel eens een seksfilmpje heeft gemaakt, tegen ‘maar’ 30% van de mannen. Van de mensen die nog nooit een seksfilmpje hebben gemaakt, bekent een meerderheid (40%) dat dit hen eigenlijk wel heel opwindend lijkt. Er zijn meer mannen met dit heimelijke verlangen dan vrouwen: 45% tegen 30%.