Afknappers

geroosterde venkel

Hij leek zo leuk op internet en aan de telefoon, maar bij de eerste date zet je toch een stapje achteruit als hij dichterbij komt. Wat er aan de hand is? Waarschijnlijk heeft hij last van een (of meerdere) van de volgende afknappers.

Gele tanden
Hij komt aangelopen, en het lijkt een leuke vent. Je stelt je voor, hij lacht naar je…en jij denkt: ‘ohnee!’. Meneer is waarschijnlijk vergeten die dag zijn tanden te poetsen. En misschien niet alleen vandaag, want de gele rij in zijn mond verraad dat hij het wel vaker ‘vergeet’. Bovendien weet je nu bijna zeker dat hij rookt, verslaafd is aan koffie of bang is voor de tandarts. Niet echt een goed begin van een mogelijke relatie, en het is dan ook waarschijnlijk dat dit de laatste keer is dat jullie elkaar gezien hebben.

Haar uit oren en neus
Bij van die ‘vrolijke’ sprietjes uit je oren en neus denken vrouwen niet meteen aan relatiemateriaal. Eerder aan hun opa die daar ook overmatig last van had. Mannen die dit netjes bijhouden zijn dus aan de winnende hand. Voor de iets minder verzorgde types: hoe zou jij het vinden als je het idee hebt dat je wakker wordt naast oma?

Vieze nagels
Mannen schijnen op verzorgde handen te letten, vrouwen doen dit ook. En niet alleen bij elkaar, maar ook bij de man met wie ze aan het daten zijn. Heeft hij rouwranden of lijken zijn handen sowieso op een zeepvrije zone? Dan is het voor veel vrouwen al snel voorbij.

Roos
Weg met de witte kerst op je schouders. Roos is voor veel vrouwen een afknapper, zeker omdat mannen dit gemakkelijk kunnen voorkomen met een antiroos shampoo. Maar als meneer aankomt met een berg witte schilfers op zijn trui, dan maakt het ‘m blijkbaar niet uit hoe hij erbij loopt. Voor vrouwen een alarm om het date-avontuur niet voort te zetten.

Lichaamsgeur
Natuurlijk weten wij ook wel dat hij bij het wakker worden niet op z’n best ruikt. Maar verder is het toch erg fijn als de man in kwestie ’s morgens de moeite neemt om deodorant op te doen. Bovendien hebben vrouwen een erg verfijnd reukorgaan en is geur één van de belangrijkste redenen om je tot iemand aangetrokken te voelen. Ruiken naar de kroeg van de avond ervoor, hoort daar dus niet bij!

Rughaar
Tapijt hoort op de grond, niet op je rug. Voor veel vrouwen is borsthaar niet erg of juist aantrekkelijk. Maar bij het zien van dezelfde bos op de rug hoeft het voor veel van ons niet meer. Voor mannen die er last van hebben zijn er twee opties: weghalen of nooit gaan daten op het strand.

En wat is voor jou dé afknapper onder de afknappers?

(Bron: www.uk.askmen.com )