11x waarom aflevering 8 van ‘Temptation Island’ BY FAR de beste tot nu toe was

temptation island

In de achtste aflevering van ‘Temptation Island’ stegen de temperaturen tot het hoogtepunt! Na het zien van beelden van het kampvuur gingen vooral de mannen he-le-maal los. Niet voor lezers onder de achttien jaar…

  1. Jolien met een big smile: “Ik  heb niet met jongens gekust hè, ik heb Herbert niet bedrogen.” Ai, daar lijkt Herbert anders over te denken, ‘geil hondje’ dat je bent.
  2. De mannen verleiden de vrouwen door lief te doen, een ontbijtje op bed. De vrouwen met hun t… rondingen.  Zucht, zó cliché.
  3. Jefferson tegen de altijd meelevende Rick wanneer hij vraagt wat het eerste is wat hij tegen Lize gaat zeggen: “Zit!” Wat zou Lize antwoorden? Woef?
  4. OK, Niels ging als eerste de fout in, maar nu is hij de braafste van allemaal. Niels, alsjeblieft, smijt Parastoo die kamer uit. Misschien is er dan nog een kans dat Rosanna je vergeeft.
  5. Vooral Lize en Jefferson verbazen zich elke keer weer over elkaar. Zien ze dan echt niet in dat ze allebei exact hetzelfde doen?
  6. Nee Rosanna, doe het niet!  Is ze écht zo blind, met haar “zo fijn dat hij me niet misbruikt, maar echt om me geeft”? We zijn benieuwd hoe hij doet na de sex.
  7. Aiiii, de normaal zo kalme Herbert flipt! “Fuck Jolien, fuck haar!” Of bedoelt hij: fuck Saartje? Gelukkig ligt ze al klaar.
  8. Ook Jefferson houdt het niet meer en valt voor zijn lieve, mooie Natasja met haar perfecte lichaam en twinkelende oogjes.  De daad zal vast van korte duur zijn; hij staat tenslotte al dagen op springen.
  9. Om over Merijn nog maar te zwijgen. En wij maar denken dat vrouwen wraakzuchtig waren.
  10. WHAT. THE. FUCK. Deze aflevering?!?!
  11. But I’m weak and what’s wrong with that? Is dit nummer hiervoor gemaakt? Shout-out naar de editors van dit programma.

Lees ook:

10 gedachten tijdens aflevering 7 van ‘Temptation Island’
10 gedachten tijdens aflevering 6 van ‘Temptation Island’
12 gedachten tijdens aflevering 5 van ‘Temptation Island’
8 gedachten tijdens aflevering 4 van ‘Temptation Island’
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 3
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 2
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 1