Alcohol geeft onzekere vrouw moed

geroosterde venkel

Bijna de helft van de vrouwen van 18 tot 50 jaar drinkt het liefst een paar glaasjes alcohol voor de seks. Door de invloed van alcohol worden de vrouwen avontuurlijker en het neemt de remmingen weg. Dit blijkt uit onderzoek van Femfresh, onder drieduizend Britse vrouwen.

Nog nooit nuchter gesekst!
Niet alleen single vrouwen die een man voor een nacht mee naar huis nemen, drinken graag een drankje voor de seks. Ook vrouwen in een relatie gieten liever eerst wat alcohol naar binnen voordat ze de slaapkamer induiken. Vrouwen hebben gemiddeld met acht mannen het bed gedeeld en bij ten minste vijf van hen hadden ze een borrel op. 6 procent van de vrouwen heeft zelfs nog nooit nuchter seks gehad!

Te dik
Niet gek, want uit het Britse onderzoek ‘Sex in the Nation’ bleek dat meer dan de helft van de vrouwen zichzelf te dik vindt en daarom liever geen seks heeft met haar partner. 13 procent van de vrouwen zei alleen seks te hebben in het donker en 10 procent doet alleen de standaard standjes, omdat ze zich schamen voor hun hangende buik of dikke billen.

Bron: Telegraaf.nl