Alles went, zelfs een rijke vent

geroosterde venkel

Vroeger waren de vrouwen voor het huishouden en de mannen voor het geld. Sinds de feministische golf is dit compleet veranderd en werken ook de vrouwen fulltime. Gevolg: een leven vol stress. En toch is de oplossing oh zo makkelijk. Geen stress, nooit meer een ontoereikend saldo en elke dag vakantie. De oplossing: neem gewoon een rijke vent!

Voordat je aan de slag gaat met je zoektocht naar een welgestelde wederhelft, moet je je eerst bedenken wat voor man je wilt. Je moet het namelijk wel een tijdje met hem uit houden wil je eindelijk van zijn geld kunnen profiteren. Gaat je voorkeur uit naar de zakenman, de politicus, de popster, de voetballer of de miljonair op leeftijd?

Hoe vind je hem?
Bij elke man, tot welke soort hij ook behoort, is het belangrijk dat je opvalt. Dat wil niet per se zeggen dat je knap moet zijn, maar juist dat je ‘aanwezig’ bent. Val op door een bepaalde kleur, een bepaald kledingstuk of door je verbluffende uitstraling. Als je dat voor elkaar hebt, is het zaak om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

De zakenman: Strak in pak, smartphone in de hand en een machtige uitstraling. De zakenman is een drukbezet man en veel op reis. Je vindt hem eigenlijk overal: in de trein, op het vliegveld, in restaurants of op kantoor. Solliciteer naar de functie van secretaresse op zijn kantoor, gegarandeerd dat hij jou dan heeft zien zitten. Niet aangenomen? Breng dan de middagpauzes door in de omgeving van zijn kantoor. Grote kans dat hij tijdens zijn lunch een luchtje komt scheppen. Komt hij in de pauzes niet buiten maar zijn collega’s wel? Probeer dan in zijn netwerkkring te komen. Hoe meer connecties je hebt, hoe dichter je bij hem komt. Wil je een onregelmatige baan en toch een rijke zakenman kunnen vinden? Word dan stewardess. Business Class zit vol rijke zakenmannen en je hebt een legioen aan flirtmogelijkheden. Om indruk op hem te maken is het belangrijk dat je laat merken dat je je talen spreekt. Ook erg handig mocht je oog zijn gevallen op een buitenlandse zakenman, die vaak nog rijker zijn.

De politicus: Intelligent, spontaan en niet bang om tegengesproken te worden. Oftewel, een man die sterk in zijn schoenen staat. De politicus vind je in de Tweede Kamer of op bijeenkomsten als spreker. Nestel je op de eerste rij van de tribune en zorg dat je als een zelfstandige, modebewuste vrouw op valt. Verdiep je in het onderwerp van de bijeenkomst en stel, als dat mogelijk is, vragen. Laat duidelijk je interesse blijken en laat zien dat je verstand van zaken hebt.
De popster: Bekend, beroemd en berucht. De popster wil niets liever dan in het middelpunt van de belangstelling staan. Hij is dan ook niet moeilijk te vinden: podiums, concertzalen en grote evenementen zijn aan hem besteed. Je vindt hem dan ook het makkelijkste door de agenda op zijn website bij te houden. Wil je liever een rustig plekje dan een massale concertzaal? Lees de roddelbladen en kijk waar jouw popster in zijn vrije tijd wordt gespot.

De voetballer: Gespierd, sterk en een groot uithoudingsvermogen. De voetballer laat zich niet makkelijk vangen. Wel is hij als geen ander makkelijk te vinden. Zijn thuisbasis zijn de trainingsvelden en het voetbalstadion. Geef je niet om voetbal? Word dan schoonmaakster van de kleedkamers. Heb je verstand van voetbal? Word dan voorzitter van de supportersclub, opvallen bij hem zul je dan zeker! Ben je liever zelf ook in beweging? Ga dan heel toevallig naar dezelfde sportschool als hem en zorg dat je opvalt door je uitmuntende uithoudingsvermogen. Geen zin om je zelf in te spannen? Misschien speelt jouw voetballer wel grote internationale wedstrijden, zoek uit met welk vliegtuig hij gaat en wacht hem daar op, om de nodige indruk op hem te maken.

De miljonair op leeftijd: Oud, slecht ter been maar wel rijk. In soaps komt het maar vaak genoeg voor: een jonge, bloedmooie vrouw trouwt met een bejaarde miljonair. Zij houdt vol dat het puur uit liefde is, hij gelooft dit maar al te graag. Na zijn overlijden erft zij al het geld en is de liefde plots verdwenen. Een simpele manier om snel geld te verdienen en geen rekening te hoeven houden met de wensen van de eigenaar. De bejaarde miljonair vind je natuurlijk in een luxer bejaardentehuis of op de kegelclub. Ga eens na of je rijke vrienden en kennissen hebt. Zij zijn natuurlijk niet voor niets zo rijk en hebben misschien nog wel een rijke vader waar jij aan gekoppeld kunt worden.

Hoe verleid je hem?
Eenmaal je miljonair gevonden is het nu een kwestie van je miljonair verleiden. Hoe zorg je ervoor dat hij jou een interessante vrouw vindt en die miljoentjes met je wilt delen?

De politicus: De politicus gaat geen discussie uit de weg en wil dus niets liever dan een vrouw met inhoud. Ga met hem in gesprek over onderwerpen die hem interesseren, lok een discussie uit en laat hem, uiteraard na heel lang volhouden, winnen. Als je hem niet laat winnen zal zijn zelfvertrouwen dalen en dat willen we natuurlijk niet, want dan lijken die miljoentjes ineens wel heel ver weg. Laat je overtuigingskracht zien en sta sterk in je schoenen. Presenteer je zelf als een vrouw van niveau die zelfstandig in het leven staat. Wees geïnteresseerd en laat zien dat je van veel dingen verstand hebt. De discussie uitlokken is daarvoor de ideale manier.

De zakenman:De zakenman wil een nette, verzorgde vrouw. Een vrouw waar hij mee kan verschijnen op zakelijke diners, een vrouw om mee gezien te worden. Geen inhoudloze blondine, maar een vrouw met stijl en karakter. De zakenman gaat voor een zelfstandige vrouw, maar wel eentje die ‘s avonds met liefde voor hem kookt.

De popster: De popster leidt een hectisch en roerig leven. Thuis wil hij een stabiele basis zonder camera’s. Je zou denken dat je een popster het beste verleidt door naar alle optredens te gaan en daar de boel bij elkaar te schreeuwen, maar helaas ligt het niet zo eenvoudig. Opdringerige en schreeuwende fans zijn niet zijn favoriet. Wees jezelf, er is niets zo vervelend als irritante, gillende fans. Wees geïnteresseerd in zijn karakter en zijn hobby’s en focus je vooral niet op zijn uiterlijk. Blijf bewust uit de spotlight, zo laat je hem zien dat je niet geïnteresseerd bent in de camera’s, maar puur in hem.

De voetballer: De voetballer is erg bezig met zijn gezondheid en uiterlijk en dat verwacht hij ook van zijn vriendin. Kijk maar naar Yolanthe en Wesley Sneijder, Sylvie en Rafael van der Vaart of Estelle en Ruud Gullit. De voetbalman wil een verzorgde, aantrekkelijke en zelfstandige vrouw. In ruil hiervoor profiteer je als voetbalvrouw mee van zijn verdiende centjes. De voetballer is dan ook niet moeilijk te verleiden, een knappe versie van het vrouwelijke geslacht is meer dan genoeg. Knipoog naar hem, geef hem meer aandacht dan nodig en moedig hem vanaf de eretribune aan.

De miljonair op leeftijd: De oudere miljonair is gecharmeerd van al het vrouwelijk schoon, vooral als HIJ degene is die er aandacht van krijgt. Een miljonair op leeftijd is redelijk eenvoudig in te palmen. Glimlach lief, geef hem aandacht en raak hem ‘per ongeluk’ af en toe aan. De goede, oude man krijgt op zijn leeftijd hooguit nog aandacht van de net zo oude buurvrouw, dus de interesse van zo’n jonge schone zal deze man zeker op prijs stellen.

Hoe houd je hem?
Er is één gouden regel om gelukkig te blijven met jouw miljonair: vermijd te allen tijde het woord geld. Je moet een volhouder zijn, niet te snel afhaken en al helemaal niet na een paar dates het bed in duiken. Voor niets gaat de zon op, dus die centjes komen ook niet zomaar aanrollen!

Heb je alles geprobeerd maar lukt het niet? Draai dan de zoektocht om, laat de rijke vent jou vinden! Doe oproepjes op tv, in de krant, op marktplaats of op deze datingsite. Het is dan wel in het Engels, maar ach, je moet wat voor het geld over hebben. Succes overigens niet gegarandeerd, foute mannen blijven helaas bestaan, rijk of niet.