Anouk gaat trouwen met ‘haar’ Dominique: dit zijn hun liefste momenten samen

anouk dominique

Het is je vast niet ontgaan: Anouk gaat binnenkort trouwen! De 45-jarige zangeres ging op één knie en vroeg haar vriend Dominique Schemmekes ten huwelijk, die haar vraag met een enthousiaste ‘ja’ beantwoordde. Om het goede nieuws te vieren, hebben we de liefste momenten van Anouk, Dominique en hun gezin verzameld.

Het grote moment is te zien in een video op Instagram. Dominique zit geblinddoekt op een stoel, waarna Anouk de belangrijke vraag stelt: ‘lieve Dominique, wil je met me trouwen?’. De 26-jarige basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt volmondig ‘ja’. Vervolgens springt hij op om zijn aanstaande vrouw te knuffelen.

Anouk, Dominique en hun family

In de video horen we Anouk zeggen dat de bal bij haar lag om zich te verloven met Dominique, aangezien hij al “zo’n twintig keer” op zijn knieën is gegaan. Anouk en Dominique hebben al bijna zes jaar een relatie en kregen in 2016 samen een dochter, Jelizah Rose. De Haagse zangeres heeft nog vijf kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe.

Lees ook:
Moeder van 6 kinderen én succesvol: Anouk kiest voor een compleet nieuwe look

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Wel laat Anouk weten dat het nog even gaat duren: “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Liefste momenten

Hoewel Anouk en Dominique hun relatie grotendeels buiten de schijnwerpers houden, deelt het stel zo nu en dan een foto of video van hen samen of met hun kinderen op Instagram. We hebben de leukste momenten en kiekjes voor je op een rij gezet.

1. Hét huwelijksaanzoek (2020)

View this post on Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

A post shared by anouk (@anouk) on

2. Verrassing!

3. In matching outfits naast de bank (2020)

View this post on Instagram

5 years together with the love of my life😍 @anouk

A post shared by Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) on

4. Dominique en Jelizah Rose op vakantie (2020)

View this post on Instagram

My baby girl👸🏼❤️

A post shared by Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) on

5. Samen op pad (2019)

View this post on Instagram

I love you 😍 @anouk

A post shared by Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) on

6. Anouk met dochter Jelizah Rose (2018)

7. Met de complete familie (2018)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram