Een app voor koppels, iets voor jou?

geroosterde venkel

Er zijn steeds vaker handige apps die alledaagse dingen net iets makkelijker maken. De nieuwste relatie-app is weer een voorbeeld. Maar of we die echt nodig hebben…?

Kahnoodle (kanoodle betekent klef zijn in het openbaar) is gecreëerd zodat koppels met een druk leven gemakkelijk meer aandacht aan hun relatie kunnen besteden.

Het is niet de enige mobiele applicatie voor koppels, maar deze app is wel een van de eerste die zich richt op gamification. Dat is kort gezegd het toevoegen van spelelementen aan de werkelijkheid.

Punten verdienen

Hoe werkt het nu precies? Je stelt eerst in welk aspect je wilt verbeteren aan de relatie. Vervolgens kan je punten (kudos) verdienen door leuke dingen voor je partner te doen. Het doel is om de ‘love-meter’ zo hoog mogelijk te houden. Verder stuurt de app je herinneringen om attente dingen te doen, zoals een cadeautje kopen, iets liefs zeggen of zelfs je partner te verleiden in de slaapkamer.

Ook kun je een verlanglijstje samenstellen, handige tips lezen en via GPS voordelige date-opties in de buurt bekijken.

“Nieuwigheid werkt als endorfine. Koppels willen wel graag leuke uitstapjes maken, maar zijn vaak te moe,” aldus de maker.

 

Zou je deze app willen gebruiken om je relatie te verbeteren?

Bron: Betabeat