Deze app zorgt ervoor dat je naaktfoto’s veilig zijn

naaktfoto's veilig

Oké, we weten allemaal dat het maken – laat staan versturen – van naaktfoto’s niet zo slim is. Toch gebeurt het veel en daarom kunnen we maar beter weten hoe we dit op de veiligste manier kunnen doen.

Je mag dan denken dat je safe bent als je weet dat je partner te vertrouwen is: dat is helaas niet altijd het geval. Je wil immers niet dat je moeder je naaktfoto’s tegenkomt wanneer ze nietsvermoedend de vakantiefoto’s op je telefoon doorscrolt. Of wat dacht je van digitale criminelen die inbreken in de cloud?

De nieuwe app Nude zorgt ervoor dat jouw intieme kiekjes voortaan veilig zijn. De app speurt door de afbeeldingen op je telefoon en selecteert de pikante exemplaren. Die stopt ie in een ‘digitale kluis’ met een code erop die alleen jij weet. Daarnaast zorgt ie ervoor dat naaktfoto’s verwijderd worden uit de iCloud. Wel zo fijn.

Nude selecteert je foto’s op basis van een slim algoritme. Om deze te bouwen gebruikten ontwikkelaars beelden van pornosites. Uiteraard is het mogelijk dat de app weleens een plaatje mist. Daarom kun je ook handmatig foto’s toevoegen. Andersom kan trouwens ook: ‘If you have man boobs, those will be imported,’ grappen de makers.

Proberen? Je kunt Nude nu gratis downloaden in de App Store. Helaas is de app is op dit moment alleen beschikbaar voor iOs.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Esquire | Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.