Autosex? Zó doe je dat: 5 tips!

autosex

Sex in de auto lastig? Welnee, dat valt wel mee. Volg deze instructies en je bent één stap verwijderd van hete autosex à la Rose en Jack in de Titanic.

Voordat je begint, moet je wél een aantal (veiligheids)maatregelen treffen. Parkeer de auto op een rustige plek waar je niet gestoord kan worden. Verder kan het nogal steamy heet worden in de auto, dus autosex kun je beter op een koel moment van de dag doen. Drapeer ook een handdoek of T-shirt over plakkende of schurende autostoelen heen. En pas op voor de claxon!

Standjes

  • In een krappe auto moet je met sexposities een beetje improviseren. Ga bijvoorbeeld staan in de auto met je bovenlichaam uit het dakraam en laat hem down under zijn gang gaan.
  • Je mannetje is meestal de chauffeur, maar draai de rollen nu eens om! Laat hem in de passagiersstoel zitten en hang de cowgirl uit met je gezicht naar de voorruit. Gebruik de autohendels voor de nodige steun.
  • Doggy style kan natuurlijk ook, dat gaat gemakkelijk voorin, achterin of (als je durft) op de motorkap!
  • Iets intiemer is spoonen. A als jullie allebei aan de kleine kant zijn en de achterbank ruim is, kun je dit standje achterin proberen.

Autogordels

Als je niet vies bent van wat milde bondage, kun je de autogordels gebruiken om je partner vast te binden aan de stoel. Met een bikinitop, sjaal, stropdas of riem bind je zijn handen aan de hoofdleuning. Hij kan geen kant meer op!

Beslagen ramen

Laat je inspireren door de sexscène uit Titanic met de beslagen autoramen… Doe alle ramen dicht en draai de verwarming hoog zodat ze beslaan. Vergeet niet de iconische handafdruk achter te laten.

Muziek

Harde, up-tempo muziek met een flinke beat geeft hevige trillingen in de auto die voor een extra beleving zorgen. Ook is het een slimme, subtiele tool om het gewenste vrij-tempo aan te geven. Volumeknop wijd open dus!

Sexy reflectie

Plaats alle spiegels op zo’n manier dat jullie allebei een eerste klas uitzicht hebben op de actie.

Bron: Cosmopolitan.com