Awh! John Mayer heeft gezin op ‘bucketlist’ staan

Gezin

John Mayer (Your body is a wonderland) wil een gezinnetje stichten. Zo heeft hij laten weten in een interview met Andy Cohen op radioshow SiriusXM. Geen van zijn liefjes zoals onder andere Jennifer Aniston (52), Katy Perry (36) en Taylor Swift (31) bleek de toekomstige moeder van zijn kinderen. 

Lees ook: Fortuin voor jou, fortuin voor mij: Kim en Kanye moeten ruim 90 miljoen dollar verdelen

In de radioshow stelde een fan de vraag wat er nog op de ‘bucketlist‘ van de knappe zanger staat. Waarop John een heel open en eerlijk antwoord gaf. ‘Een vrouw en kinderen, dat is het enige dat me nog rest. Dat zou mijn leven compleet maken. Toevallig dacht ik er gisteravond aan, omdat mijn beide broers getrouwd zijn en kinderen hebben. Mijn eigen vader was eind 40 toen hij ons kreeg, dus ik vind het helemaal niet erg om daar wat later mee te beginnen’, aldus de zanger.

Uitgespeeld

Ook geeft hij aan genoeg ‘gespeeld’ te hebben. ‘Ik ben op een punt in mijn leven gekomen dat ik denk genoeg mee te hebben gemaakt, ik ben wel uitgespeeld. Het was absoluut niet goed geweest als ik aan een vrouw en kinderen was begonnen, als ik nog niet alles gedaan had wat ik zou willen. Maar nu ben ik er wel klaar voor.’

De zanger is trouwens niet alleen een leuke daddy to be (denken we), maar volgens ex-liefje Katy Perry ook nog eens haar beste bedpartner. Als dat geen leuk feitje is 😉

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Getty
Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.