Ayana ontdekt op bizarre wijze dat haar vriend vreemdgaat en haar wraak is geniaal

wraakactie geniaal

Ontdekken dat je partner vreemdgaat is op elke manier kut. Ayana komt er echter wel op een héél lullige wijze achter dat haar vriend een scheve schaats rijdt. Ze besluit het er niet bij te laten zitten en deelt op Twitter haar geniale wraakactie.

Het begint allemaal in het restaurant waar Ayana sinds twee weken werkt. Daar kan ze het direct enorm goed vinden met een vrouwelijke collega. Al gauw komen de twee erachter dat ze op hetzelfde type mannen vallen.

Vorige week hoorde Ayana haar nieuwe vriendin zich lyrisch uitlaten over haar vlam, terwijl ze foto’s van hem liet zien aan de andere collega’s. Ayana heeft de man nog niet gezien, tot ze deze week zijn Instagramprofiel onder haar neus geschoven krijgt. En dat is best even schrikken.

Waar wij waarschijnlijk allang aan het krijsen/janken zouden zijn geweest, blijft Ayana kalm en besluit ze te doen alsof haar neus bloedt (in de hoop zoveel mogelijk uit haar collega te krijgen).

Als blijkt dat haar collega maar zes huizen van haar en haar vriend vandaan woont, besluit Ayana haar ‘gezellig’ thuis uit te nodigen.

Eenmaal thuis vindt ‘de grote confrontatie’ plaats.

#TeamAyana

Inmiddels is Ayana’s verhaal viral gegaan en heeft haar eerste tweet al ruim 25 duizend retweets en 60 duizend likes gekregen.

Hoe het is afgelopen? Ayana zegt niet boos te zijn op haar collega. Sterker nog: ze heeft zelf (!) haar excuses aangeboden voor de actie. Toch betwijfelt ze of haar collega nog vrienden wil zijn. Haar vriend heeft ze – uiteraard – de deur uitgezet.

The end.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Twitter, Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.